Libnet.ro
UNICEF

17:30

Badalau: PSD e vulnerabil din cauza lui Liviu Dragnea, a situatiei lui juridice si a modului sau de actiune

Hotnews Hotnews,
 Badalau: PSD e vulnerabil din cauza lui Liviu Dragnea, a situatiei lui juridice si a modului sau de actiune

PSD este vulnerabil din cauza problemelor lui Liviu Dragnea in justitiei, dar si a modului sau de actiune care a atras oprobriul unei importante parti a societatii romanesti, spune Niculae Badalau, liderul organizatiei Giurgiu, argumentandu-si astfel sustinerea pentru scrisoarea prin care i se cere demisia actualului lider al formatiunii. continuă pe Hotnews

Scrisoarea liderilor PSD care cer DEMISIA lui Liviu Dragnea e semnata de un comitet de initiativa, condus de Gabriela Firea, Paul Stanescu si Adrian Tutuianu: Acestia solicita ca Viorica Dancila sa asigure interimatul (TEXTUL INTEGRAL)

A aparut scrisoarea in care se solicita demisia lui Liviu Dragnea de la conducerea Camerei Deputatilor si din fruntea PSD. Semnatarii, Gabriela Firea, Paul Stanescu si Adrian Tutuianu, in numele unui.

Niculae Badalau, atac dur la adresa lui Liviu Dragnea: A atras asupra PSD oprobriul unei insemnate parti a societatii romanesti

Presedintele PSD Giurgiu, Niculae Badalau, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, ca se raliaza pozitiei exprimata in scrisoarea privind demisia lui Liviu Dragnea si considera ca aceasta este un demers.

PSD Brasov il sustine pe Liviu Dragnea in fruntea PSD

Presedintele interimar al PSD Brasov, Marius Dunca, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, ca principiile enuntate in scrisoarea prin care se cere demisia lui Liviu Dragnea sunt normale, democratice, insa in.

Harta desfasurarii fortelor in PSD. Judete pro si contra lui Liviu Dragnea

Radu Tudor a prezentat in emisiunea Punctul de intalnire o harta care arata judetele pro si contra lui Liviu Dragnea in PSD. Harta a fost realizata in baza afirmatiilor publice facute de lideri.

Liviu Dragnea, prima reactie la cererea de demisie venita din interiorul PSD: Vor sa ne aliniem cu Iohannis, SRI, DNA, SPP... (VIDEO)

Pus in fata cererii a trei lideri importanti din PSD care ii cer demisia, Liviu Dragnea a revenit la mesajul clasic impotriva contestatarilor sai numindu-i drept parte a statului paralel. Nu am citit-o in.

Gabriela Firea, un nou atac la Liviu Dragnea: Stiu ce se ascunde in spatele afirmatiilor batjocoritoare, dovedeste ca nu este interesat de dialog

Primarul general, Gabriela Firea, l-a atacat din nou pe Liviu Dragnea, dupa replica acestuia la scrisoarea aparuta public. Gabriela Firea apreciaza ca reactia liderului PSD a fost dezamagitoare si a vorbit din.

Cine sunt cei 5 judecatori care vor decide soarta lui Liviu Dragnea: Unul dintre magistrati l-a condamnat in dosarul Referendumului

Inalta Curte de Casatie si Justitie a stabilit data de 8 octombrie pentru primul termen din apelul lui Liviu Dragnea impotriva sentintei de 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare in dosarul angajarilor.

Deputat PSD, despre ramanerea lui Liviu Dragnea in fruntea PSD: Va duce catre prabusire si rupere totala

Unul dintre primii parlamentari PSD care si-a anuntat sustinerea neconditionata pentru scrisoarea asumata de Stanescu, Firea si Tutuianu este deputatul de Timis Adrian Pau. inca dinainte de aparitia scrisorii, Pau s-a plasat impotriva lui Liviu Dragnea. Acum, deputatul spune ca daca Liviu Dragnea nu pleaca partidul se va rupe.

Deputat PSD Timis: Semnatarii scrisorii nu sunt oameni simpli, ci membri cu greutate

Deputatul PSD Timis, Adrian Pau, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, ca scrisoarea celor trei membri marcanti ai PSD care cer demisia lui Liviu Dragnea din fruntea partidului nu este neaparat o scrisoare anti-Dragnea, ci una care ar.

Cutremur in PSD. Motivele pentru care se cere demisia lui Liviu Dragnea

Lideri ai PSD au semnat o scrisoare deschisa prin care cer demisia imediataa lui Liviu Dragnea din functiile de presedinte al PSD si al Camerei Deputatilor si asigurarea interimatului la conducerea.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )