Libnet.ro
UNICEF

19:00

Un baietel isi face temele pe trotuarul din fata scolii inchise. Copilul e prea sarac si nu are bani pentru internet acasa (GALERIE FOTO)

B1 B1,
Un baietel isi face temele pe trotuarul din fata scolii inchise. Copilul e prea sarac si nu are bani pentru internet acasa (GALERIE FOTO)

Scoala online este o adevarata problema pentru parintii unui baietel de 9 ani, care nu au suficienti bani pentru a asigura un abonament la internet acasa. Micutul a induiosat intreaga lume dupa ce a fost. continuă pe B1

in primele doua zile de la intrarea in agentiile BCR pe baza doar de programare, peste 33.000 de clienti au sunat sa discute cu bancherii. O treime sunau din fata agentiilor

Incepand de alaltaieri luni), accesul in agentiile BCR se face doar pe baza unei programari prealabile. in cele doua zile care au trecut, peste 33. 000 de clienti au sunat sa se programeze, potrivit reprezentantilor bancii. 000 de clienti si-au programat online vizitele in agentii in primele doua zile de la trecerea la noul program. Feed-back-ul primit de la clienti este unul pozitiv, a explicat miercuri Dana Dima, vicepresedinte Retail Private Banking BCR. Clientii au nevoie sa interactioneze cu banca, a adaugat Marian Ignat, directorul executiv responsabil de Distributie Retail din banca. Mai ales in cazul unor produse mai complexe, cum ar fi un mortgage ipoteca), unde clientul ar nevoie de consiliere. De asemenea, inca avem de asemenea destul de multe tranzactii cash- o parte din clienti folosesc terminalele self-service, mai spune Ignat.

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )