Libnet.ro
UNICEF

14:45

BANCA ANGLIEI: Brexit a costat deja Marea Britanie 80 de miliarde de lire sterline

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BANCA ANGLIEI: Brexit a costat deja Marea Britanie 80 de miliarde de lire sterline

Brexitul a costat deja economia britanica cel putin 80 de miliarde de lire sterline de la referendumul din 2016, iar iesirea din UE fara un acord ar putea forta o scadere urgenta a ratelor dobanzilor, a avertizat joi Gertjan Vlieghe, membru al Comitetului de politica monetara a Bancii Angliei BoE), informeaza publicatia The Guardian. continuă pe Ziarul Bursa

Elvetia si Marea Britanie au semnat un acord comercial post-Brexit

Elvetia si Marea Britanie au semnat, astazi, la Berna, un acord care permite continuarea relatiilor economice si comerciale intre cele doua tari dupa Brexit, informeaza AFP.

Marea Britanie: Dupa Brexit, vom folosi forta militara pentru a ne apara interesele globale

Marea Britanie va folosi forta militara pentru a-si apara interesele dupa Brexit, a spus Gavin Williamson, ministrul britanic al Apararii, intr-un discurs despre rolul global al fortelor armate, oferind totusi.

Marea Britanie: cresterea economica ncetineste sensibil n 2018, la 1,4%, naintea Brexit

Cresterea economica a incetinit sensibil in Marea Britanie in 2018, la 1,4%, cel mai redus ritm din 2012, a anuntat luni Biroul pentru statistici nationale, cu mai putin de doua luni inaintea unul Brexit foarte incert, scrie AFP.

Printul Charles participa la o slujba ortodoxa, dedicata romnilor care traiesc n Marea Britanie

Printul de Wales participa, joi, la o slujba ortodoxa pentru aproximativ 200 de cetateni romani care traiesc si muncesc in Marea Britanie, informeaza Biroul de comunicare al Clarence House.

O tanara care a parasit Marea Britanie pentru a se alatura ISIS doreste acum sa se intoarca, fiind insarcinata

Shamima Begum, in varsta de 19 ani, care a parasit Marea Britanie in 2015 pentru a se alatura ISIS a fost gasita in Siria, ea afirmand ca nu are niciun regret privind decizia de a se alatura gruparii teroriste, insa doreste sa se intoarca acasa pentru ca este insarcinata in luna a noua, scrie The Guardian.

Alerta cu bomba in Marea Britanie

Un cartier al orasului Manchester din Marea Britanie a fost inchisdupa o alerta cu bomba. O arma si un dispozitiv explozibil suspect au fost gasite in Salford. Potrivit primelor informatii,.

IN CONTEXTUL BREXITULUI Guvernul olandez discuta cu 250 de firme sa-si mute sediul din Marea Britanie

Guvernul olandez a anuntat, sambata, ca este in discutii cu 250 de companii referitor la mutarea operatiunilor din Marea Britanie in Olanda, inaintea iesirii Regatului Unit din Uniunea Europeana, programata la 29 martie, relateaza Reuters, conform Agerpres.

Brexit-ul i-a costat pe britanici peste 80 de miliarde de lire sterline. Cte milioane pierd n fiecare saptamna

In plina incertitudine legata de solutiile privind iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana, cu aproximativ doua luni inainte de termenul stabilit, costurile pentru britanici sunt deja uriase. Astfel, potrivit unui expert al Bancii Angliei, de la referendumul din iunie 2016 si pana acum, Brexit-ul i-a costat pe britanici peste 80 de miliarde de lire sterline, adica 800 de milioane pe saptamana, iar parasirea blocului comunitar fara niciun acord va avea consecinte extrem de grave, riscand o accentuata recesiune economica.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )