Libnet.ro
UNICEF

20:45

Banca Asiatica pentru Investitii in Infrastructura a acordat primul imprumut Chinei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Banca Asiatica pentru Investitii in Infrastructura a acordat primul imprumut Chinei

Banca Asiatica pentru Investitii in Infrastructura AIIB) a aprobat primul sau imprumut in China, in valoare de 250 de milioane de dolari, destinat unui proiect din domeniul gazelor naturale, conform Xinhua. continuă pe Ziarul Bursa

AIIB acorda primul imprumut Chinei, in valoare de 250 de milioane de dolari

Banca Asiatica pentru Investitii in Infrastructura AIIB) a anuntat astazi ca a aprobat primul sau imprumut in China, in valoare de 250 de milioane de dolari 212 milioane de euro), pentru un proiect in domeniul gazelor naturale, care va reduce folosirea carbunelui, transmit agentiile EFE si Xinhua.

Bugetul pe 2018 este dezastruos pentru investitii. S-au taiat bani de la autostrazi si cai ferate si alocarea pentru intretinerea drumurilor e la jumatate - Deputat USR

Proiectul de bugetul pe anul 2018 aprobat de Guvern si trimis in Parlament este dezastruos pentru investitii in domeniul infrastructurii de transport, avertizeaza deputatul USR Catalin Drula. S-au taiat bani de la autostrazi si cai ferate. Pentru prima data de multi ani alocarile sunt mult sub necesar. Asta va insemna incetinirea sau chiar blocarea santierelor de autostrazi si cai ferate, amanarea finalizarii proiectelor, despagubiri de plata si pierderi economice pentru statul roman.

Deal cu 0,4% din actiunile Banca Transilvania, pentru 31,28 milioane de lei

Ultima sedinta de tranzactionare a saptamanii a fost dominata de un transfer realizat pe piata deal cu actiuni Banca Transilvania TLV), in valoare de aproape 31,28 milioane de lei, la pretul unitar de 2,125 lei, in crestere cu 0,47%.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2337 seconds )