Libnet.ro
UNICEF

10:45

Banca Mondiala: Un cutremur precum cel din '77 ar duce la moartea a peste 4.000 de oameni n Bucuresti

Hotnews Hotnews,
 Banca Mondiala: Un cutremur precum cel din

Un cutremur asemanator cu cel din 1977 ar putea duce la moartea a peste 4. 000 de persoane in capitala, sustine Tatiana Proskuryakova, manager de tara al Bancii Mondiale. continuă pe Hotnews

Banca Mondiala: Un cutremur precum cel din 77 ar duce la moartea a MII DE OAMENI in Bucuresti

Bucurestiul este capitala din UE care are cel mai mare risc de dezastru seismic, avertizeaza expertii Bancii Mondiale. Acestia atrag atentia ca trebuiesc facute investitii serioase in consolidarea.

Banca Mondiala sustine ca a aflat din presa despre anularea proiectului pentru autostrada Ploiesti-Brasov

Banca Mondiala a aflat din presa de ruperea intelegerii pentru autostrada Ploiesti-Brasov. Tatiana Proskuryakova, manager de tara pentru Romania si Ungaria al institutiei internationale, a declarat ca nu a.

Ministrul Transporturilor, CONTRAZIS de Banca Mondiala: Autostrada Moldova-Transilvania, prioritate pentru Romania

Ministrul Transporturilor, Lucian Sova, este contrazis de Banca Mondiala. Tatiana Proskuryakova, manager de tara pentru Romania si Ungaria al Bancii Mondiale, a enumerat care sunt principalele provocari pe care .

Banca Mondiala: Companiile de stat sunt mai putin productive decat cele private. Guvernanta slaba a creat un mediu de afaceri incert in Romania

Romania detine circa 1. 400 de companii de stat, din care aproximativ 200 sunt controlate direct de Guvern, se arata intr-un studiu recent al Bancii Mondiale. Potrivit acestuia, companiile de stat din Romania sunt mai putin productive decat cele private.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )