Libnet.ro
UNICEF

15:46

Banca Transilvania, profit mai mare cu o treime

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Banca Transilvania, profit mai mare cu o treime

La nivel de grup, profitul BT a urcat cu 68%, la finalul lunii iunie Banca Transilvania BT), emitentul cu cea mai mare lichiditate de la Bursa de Valori Bucuresti BVB) a raportat, dupa primele sase luni ale acestui an, un profit net la nivel de banca de 662,7 milioane de lei, cu 33,6% peste cel obtinut in aceeasi perioada a anului trecut, in urma cresterii veniturilor operationale cu 13,51%, pana la 1,423 miliarde de lei, pentru acelasi interval de raportare, reiese din raportul semestrial al societatii bancare. continuă pe Ziarul Bursa

Banca Transilvania raporteaza o crestere cu o treime a profitului; veniturile din dobanzi depasesc un miliard de lei

Banca Transilvania, ocupanta locului doi in clasamentul bancilor din Romania, a raportat un profit net semestrial in crestere cu o treime, la 662 milioane lei, in contextul unor venituri nete din dobanzi mai mari cu 14%, de peste un miliard de lei, si.

Banca Transilvania, avans de 33,6% al profitului net

Banca Transilvania, a doua banca din Romania din punct de vedere al valorii activelor, a inregistrat un avans de 33,6% al profitului net in primul semestru, fata de aceeasi perioada a anului trecut, pana la 662,7 milioane lei 142,2 milioane euro), potrivit unui raport publicat pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Provocarile unui fermier care creste vaci din rasa Scottish Highland in Romania. Problema cea mai mare e personalul. Nu mai gasesti oameni

In Romania exista o cerere mare pentru vacile din rasa Scottish Highland, insa nu exista o piata de desfacere, oricat de paradoxal ar suna. Fermierii romani care cresc aceste vaci lauda carnea, dar si modul de intretinere a animalelor, insa se plang ca nu reusesc sa popularizeze rasa la nivelul Angusului.

actualitate, 15:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2396 seconds )