Libnet.ro
UNICEF

16:30

Bannon: Meghan Markle si Printul Harry sunt noii Clinton

Adevărul Adevărul,
Bannon: Meghan Markle si Printul Harry sunt noii Clinton

In noul episod din War Room: Impeachment, Stephen K. Bannon, Raheem Kassam si Jason Miller au discutat despre problemele cuplului Meghan Markl-printul Harry si legaturile lor cu Frank Giustra, cel care ar sta in spatele ideei sa se desprinda de familia regala britanica. continuă pe Adevărul

Meghan Markle si Printul Harry, legaturi nestiute cu un oligarh rus. Ce s-a aflat abia acum

Printul Harry, Meghan Markle si bebelusul Archie au petrecut Craciunul la un conac de 14,1 milioane de dolari in Vancouver, Canada. David Foster a dezvaluit ca el a aranjat pentru cuplul regal sa ramana la conac. Producatorul muzical a spus ca este prieten cu proprietarul conacului de ani buni, dar i-a pastrat identitatea secreta. Meghan .

Ce decizie a luat Regina Elisabeta a II-a, dupa Megxit. Veste uriasa pentru Meghan Markle si Printul Harry

Cel mai nou scandal regal din Marea Britanie a fost supranumit Megxit, fiind astfel cunoscut de catre public. Totul dupa ce ducii de Sussex au anuntat ca se vor retrage din rolurile pe care le au in cadrul vietii regale. De asemenea, vestea a venit ca un adevarat cutremur pentru Regina Angliei, care si-a dorit .

BOMBA iN FAMILIA REGALA: PRINTUL HARRY SI MEGHAN MARKLE DIVORTEAZA! Anuntul a facut inconjurul lumii

Decizia radicala luata de printul Harry si de Meghan Markle a socat pe toata lumea. Cei doi au renuntat la titlul de seniori fapt ce a alimentat zvonurile privind un posibil divort.

GATA, e OFICIAL! PRINTUL HARRY SI MEGHAN MARKLE S-AU SEPARAT! REGINA Marii Britanii a CONFIRMAT ANUNTUL

Vestea separarii cuplului regal format din Harry si Meghan Markle, de Familia Regala Britanica, a socat intreaga lume.

CUTREMUR la Casa Regala! Regina a dat VERDICTUL in cazul printului Harry si al lui Meghan Markle! DECZIA e FARA PRECEDENT!

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a anuntat luni ca familia regala britanica va demara o perioada de tranzitie pentru a stabili noua situatie a ducilor Sussex, printul Harry si Meghan Markle, in care.

Criza in familia regala a Marii Britanii: Regina il va infrunta pe Printul Harry, fata in fata. La discutii ar urma sa participe si Meghan Markle, prin telefon

Regina Elizabeth a II-a a Marii Britanii a convocat pentru luni o reuniune de urgenta, pentru a discuta cu Printul Harry despre decizia acestuia de a se retrage din viata familiei regale si de a renunta la rolul ce ii revine in cadrul monarhiei. La discutii este asteptata sa intervina, prin telefon, si sotia printului, Meghan Markle, in conditiile in care ducesa de Sussex s-a intors in Canada, alaturi de fiul cuplului regal Archie.

Printul Harry si Meghan Markle, fara indatoriri regale

Printul Harry si ducesa Meghan vor trece printr-o perioada de tranzitie, in care vor petrece timp atat in Marea Britanie cat si in Canada.

Meghan Markle, izolata de Casa Regala. De ce unii spun ca e noua Printesa Diana

Meghan Markle este izolata de Casa Regala din Marea Britanie. Unii o aseamana cu Printesa Diana. Din ce motive? Meghan Markle, izolata de Casa Regala in data de 8 ianuarie, ducii de Sussex au surprins prin decizia de a se distanta de Casa regala. intr-un comunicat de presa, cuplul regal a precizat ca doreste sa .

Decizia lui Meghan Markle, dupa ce Regina a consimtit desprinderea ducilor de Sussex de Casa Regala

Cel mai nou scandal regal din Marea Britanie a fost supranumit Megxit. Totul dupa ce ducii de Sussex au anuntat ca se vor retrage din rolurile pe care le au in cadrul vietii regale. Decizia lui Meghan Markle, dupa ce Regina a consimtit desprinderea ducilor de Sussex de Casa Regala Totul pare sa fi degenerat .

Rasturnare de situatie: Printul Harry si Regina Elisabeta, iNTALNIRE INCENDIARA! Ce se intampla la casa regala in aceste momente

Printul Harry al Marii Britanii intalnesteluni cu regina Elisabeta a II-a si cu alti membri de rang inalt ai casei regale britanice pentru a discuta despre planul sau de a renunta la o parte din.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )