Libnet.ro
UNICEF

22:00

Barbat arestat dupa ce ar fi intrat in mai multe locuinte din Capitala

B1 B1,
Barbat arestat dupa ce ar fi intrat in mai multe locuinte din Capitala

Politistii Capitalei au prins, vineri, un barbat de 35 de ani suspectat de furt din locuinta si talharie, fapte ce ar fi fost comise in Sectorul 5. Politistii sectiei 18 au fost sesizati, in jurul. continuă pe B1

Barbat arestat dupa ce a spart mai multe locuinte din Bucuresti: a intrat in camera unei fete si a lovit-o in cap cand a fost surprins

Un barbat de 35 de ani suspectat ca a intrat in mai multe locuinte din Sectorul 5, de unde a furat sau a incercat sa sustraga bani si bunuri, a fost arestat preventiv.

VREMEA. Cod galben de viscol in mai multe judete din tara, pana sambata

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o atentionare Cod galben de viscol pentru zona montana inalta din 12 judete si depunere de strat consistent de zapada, valabila de joi, ora 2:00, pana sambata, ora 10:00.

Tot mai multe accidentari din cauza telefonului mobil

Loviturile la cap si la gat sunt cele mai frecvente consecinte ale folosirii telefonului mobil in momentele nepotrivite, iar numarul acestora a crescut considerabil in ultimii ani, avertizeaza specialistii.

Un barbat a fost arestat dupa ce s-a dat drept mama sa la examenul de conducere

Un barbat in varsta de 43 de ani din Brazilia a fost arestat dupa ce s-a dat drept mama sa pentru a o trece examenul de conducere, noteaza BBC. Maria picase examenul a treia oara, asa ca fiul ei, Heitor.

Ansu Fati (Barcelona), cel mai tnar marcator din istoria Champions League

Ansu Fati a devenit cel mai tanar marcator din istoria Champions League, dupa ce a inscris, in minutul 86, la scurt timp dupa ce a intrat pe teren, golul de 2-1, la Milano, cu Inter.

Ce cautiune trebuie sa plateasca Harvey Weinstein dupa ce a incalcat sistemul de monitorizare de mai multe ori

A fost stabilita cautiunea pe care trebuie sa o plateasca fostul producator de film de la Hollywood Harvey Weinstein 67 de ani) dupa ce a incalcat de mai multe ori sistemul de monitorizare.

Se circula in conditii de ceata pe mai multe artere rutiere din Dambovita

Se circula in conditii de ceata, sambata, pe mai multe artere rutiere din judetele Arges, Dambovita, Giurgiu, Ilfov, Prahova, Teleorman, pe Autostrada A1 Bucuresti Pitesti km 10 64), pe Autostrada A2 Bucuresti Constanta km 10 105 si 143 193), pe Autostrada A3 Bucuresti Ploiesti si pe Autostrada A4 Ovidiu Agigea.

Mai multe loturi ale medicamentului Debridat, utilizat inclusiv pentru copii si sugari, retrase de pe piata

Mai multe loturi ale medicamentului Debridat, utilizat inclusiv pentru copii si sugari, au fost retrase de pe piata, intrucat recipientul ar putea contine un corp strain metalic ca urmare a unui Incident care a avut loc pe linia de umplere, la locul de fabricatie din Franta.

Fosta prostituata romanca, cu mai multe condamnari pentru proxenetism si trafic de persoane, retinuta in Manchester

Enderle Ildiko, o fosta prostituata romanca, condamnata intre timp pentru mai multe infractiuni de proxenetism si trafic de persoane a fost retinuta in Manchester. Femeia era urmarita international din 2014.

VIDEO INTERVIU Ce senzatii ai cand mergi cu o viteza de 300 kmh? Experienta traita de cea mai rapida motociclista din Romania:Ma feresc in trafic, multi soferii ii dispretuiesc pe mopedisti

Cand mergi cu o viteza de peste 300 kmh simti ca esti pe o racheta aer-aer! - povesteste cea mai rapida motociclista din tara, Cristina Udrescu. Senzatiile de pe circuit sunt complet diferite de experientele pe care le traieste, zilnic, in traficul din Bucuresti. Merg foarte incet, ma depasesc toti livratorii de pizza. Soferii se poarta urat cu cei care folosesc mopede, unii sar la bataie cand vad ca sunt fata!. intr-un interviu pentru Hotnews, Cristina Udrescu s-a referit la modul in care ar trebui schimbata legislatia, dar si la greselile pe care le fac atat soferii, cat si motociclistii intr-un trafic care pare mai degraba o tortura.

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )