Libnet.ro
UNICEF

06:45

Un barbat din Argentina si-a legat cainele de copac si l-a ucis cu bata. Explicatia lui este halucinanta

Antena3 Antena3,
Un barbat din Argentina si-a legat cainele de copac si l-a ucis cu bata. Explicatia lui este halucinanta

Politia din Argentina a deschis o ancheta dupa ce o filmare socanta a aparut pe retelele de socializare. Imaginile arata un tanar de 22 de ani care si-a luat catelusa, a legat-o de un copac si a lovit-o. continuă pe Antena3

Un barbat din Constantas-a sinucis, dupa ce a fost parasit de familie. El si-a sunat sotia pentru ultima data, iar convorbirea telefonica s-a intrerupt brusc

Un barbat, in varsta de 49 de ani, din Constanta, s-a sinucis duminica, dupa cesotia si-a luat copiii si a plecat de acasa. Femeia l-a parasit pe barbat in luna noiembrie,din cauza scandalur.

Un barbat din Prahova a murit din cauza gripei. Numarul deceselor n acest sezon ajunge la sapte

Un barbat in varsta de 69 de ani, din judetul Prahova, a murit din cauza gripei, numarul deceselor din cauza acestui virus ajungand la sapte in acest sezon, anunta duminica Institutul National de Sanatate Publica INSP). Barbatul suferea si de alte boli si nu era vaccinat antigripal, relateaza Mediafax.

A ramas singur acasa cu fetita iubitei sale. Ce a putut sa-i faca acest barbat din Bucuresti ingrozeste pe toata lumea

Politistii din Bucuresti au retinut vineri un barbat de 35 de ani care a violat un copil de doi ani. Faptele s-ar fi petrecut la finalul lunii decembrie anul trecut. Politistii din cadrul Serviciului Omoruri.

Un barbat din Bucuresti a zarit o pisica in scara blocului. Ce a putut sa faca a socat pe toata lumea VIDEO

O pisca din Bucuresti a disparut dupa ce a ost data afara cu brutalitate din scara unui bloc dinRahova. Pisicuta de aproximativ un an estetigrata, are un guler alb, labute albe,jumatate de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )