Libnet.ro
UNICEF

22:30

Un barbat din Bucuresti, impuscat de Politie: cum s-a ajuns la asta

Playtech Playtech,
Un barbat din Bucuresti, impuscat de Politie: cum s-a ajuns la asta

Dupa ce Politia Romana a fost aspru criticata in urma cu cateva zile pentru ca niste agenti nu au facut uz de arma, tocmai a fost confirmata prima persoana impuscata pe timp de. continuă pe Playtech

CORONAVIRUS. Un barbat din Bucuresti a refuzat legitimarea motivand ca este suveran, iar actul lui de identitate expira mileniul viitor. A fost condus la psihiatrie, pentru un consult de specialitate

Starea de urgenta decretata ca urmare a pandemiei de coronavirus presupune, printre altele, si legitimarea persoanelor pe strada, pentru ca autoritatile sa elimine riscul raspandirii COVID-19. Se stie ca.

Un barbat care facea scandal pe holul unui imobil din Bucuresti, a fost impuscat politisti si a murit la spital Cine este victima

Un barbat a iesit pe holul unui imobil din Sectorul 1 dezbracat si ameninta vecinii, avand asupra sa mai multe obiecte ascutite. La vederea politistilor, individul a devenit agresiv, a lovit un om al legii si a fugit, fiind prins ulterior la un etaj superior, cand a fost impuscat, transmite Mediafax. Barbatul a murit ulterior la spital. 31 Barbatul care a murit fusese impuscat de politisti in piept, nu in picior, asa cum indicau primele informatii despre incident. El ar fi injunghiat un angajat MAI cu o foarfeca.

Un barbat din Vaslui a dat statul roman in judecata pentru ca a fost folosit drept cobai pentru experimente medicale

Un barbat din Vaslui a decis sa dea statul in judecata pentru ca, sustine el, de 32 de ani este folosit drept cobai pentru mai multe experimente medicale.

Barbat din Targoviste sechestrat de un cuplu din bloc. Ce a urmat pare desprins dintr-un film

Clipe de cosmar traite de un barbat din Targoviste. Acesta a fost sechestrat de un cuplu din blocul in care locuia si fortat sa spuna ca a intretinut relatii amoroase cu femeia.

Administratia Spitalelor plateste peste 1,3 milioane de lei pentru cazarea personalului medical la hotelul Ambasador din Bucuresti

Administratia Spitalelor si Serviciilor Medicale din Bucuresti ASSMB) a cumparat la finele lunii martie din acest an servicii de cazare in Hotelul Ambasador din Capitala, pentru personalul medical care lupta impotriva pandemiei de coronavirus, potrivit unui anunt publicat in sistemul electronic de achizitii publice. Valoarea contractului este de peste 1,3 milioane de lei fara TVA) si vizeaza toate cele 99 de camere ale hotelului, clasificat la patru stele.

NN doneaza ventilatoare mecanice in valoare de un milion de lei Spitalului Clinic Colentina din Bucuresti

NN, cel mai mare asigurator de viata din tara, a anuntat miercuri ca se implica in limitarea efectelor Covid-19 si doneaza ventilatoare mecanice in valoare de un milion de lei Spitalului Clinic Colentina Bucuresti. Achizitia aparatelor de ventilatie va fi coordonata de Crucea Rosie Romana, partenerul oficial al Guvernului Romaniei in perioada epidemiei, se arata in comunicatul de presa.

CORONAVIRUS. Doua femei din Bucuresti diagnosticate cu COVID-19 au fugit cu taxiul de la Spitalul Colentina

Inconstienta le va trimite in fata procurorilor pe doua femei infectate cu noul coronavirus. Acestea au fost confirmate pozitiv cu COVID-19 la Spitalul Colentina din Sectorul 2 al Capitalei, dar nu au ramas.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2413 seconds )