Libnet.ro
UNICEF

19:17

Un barbat inarmat a fost filmat in timp ce cobora dintr-un microbuz scolar plin cu elevi. Bistriteanul ar fi amenintat copiii cu arma pentru a-i ceda locul pe scaun

Antena3 Antena3,
Un barbat inarmat a fost filmat in timp ce cobora dintr-un microbuz scolar plin cu elevi. Bistriteanul ar fi amenintat copiii cu arma pentru a-i ceda locul pe scaun

Un barbat inarmat cu un topor a fost filmat in timp ce cobora dintr-un microbuz scolar plin cu elevi, in comuna bistriteana Nimigea. Imaginile au devenit virale, dupa ce barbatul care a filmat incidentu. continuă pe Antena3

VIDEO Barbat inarmat cu un topor, filmat cand cobora dintr-un microbuz scolar plin de copii Directorul scolii: Situatia nu este atat de grava, copiii sunt obisnuiti cu aceasta unealta in gospodarie

Un barbat inarmat cu un topor a fost filmat in timp ce cobora dintr-un microbuz scolar plin de copii, in judetul Bistrita-Nasaud. Directorul scolii sustine ca vinovatul este soferul microbuzului, dar ca situatia nu este atat de grava, cu atat mai mult cu cat copiii sunt obisnuiti cu aceasta unealta in gospodarie.

Imagini REVOLTATOARE! Barbat inarmat cu un TOPOR, intr-un microbuz scolar plin de elevi. Directorul scolii: copiii sunt obisnuiti cu aceasta unealta in gospodarie (VIDEO)

Imagini halucinante la Bistrita nasaud. Un barbat cu un topor in mana a fost surprins coborand dintr-un microbuz scolar plin cu copii, potrivit Stiri de Bistrita. intrebat ce cauta barbatul in microbuzul.

VIDEO Ucraina: Un barbat inarmat a fost arestat dupa ce a amenintat ca arunca in aer a unul pod din Kiev

UPDATE Fortele speciale ucrainene au arestat un barbat inarmat care a blocat miercuri un pod strategic din Kiev si care ameninta ca il va arunca in aer, a anuntat politia municipala, citata de AFP.

Un barbat inarmat ameninta ca va arunca in aer un pod la Kiev! Detalii de ultima ora

Un barbat inarmat a blocat miercuri un pod strategic in Kiev, amenintand ca il va arunca in aer, potrivit AFP si agentiilor de presa ucrainene. Necunoscutul, care a tras cateva focuri de arma in.

VIDEO VIRAL Un politist local din Maramures, filmat in timp ce dormea in masina institutiei

Un politist local din Baia Sprie a fost filmat in timp ce se odihnea, in timpul serviciului, in toiul zilei, in masina institutiei. Imaginile au fost larg distribuite, acestea devenind virale.

VIDEO Elev de liceu filmat in timp ce isi loveste cu piciorul in cap un coleg

Un elev al Liceului Tehnologic Ticleni a fost filmat in timp ce il loveste cu piciorul in cap pe un alt tanar care se afla intins pe jos.

VIDEO Politist local filmat in timp ce dormea in autospeciala de serviciu. Ce mesaj insoteste imaginile video postate pe Facebook

Un politist local de la Baia Sprie a fost filmat in timp ce dormea in masina de serviciu. Imaginile au fost surprinse de catre un localnic si postate pe Facebook.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )