Libnet.ro
UNICEF

06:45

Un barbat a murit si unul este grav ranit, dupa ce au cazut in gol patru metri

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Un barbat a murit si unul este grav ranit, dupa ce au cazut in gol patru metri

ACTUALIZARE 17:01 Ministerul Economiei va monitoriza anchetele privind incidentul mortal de la Oltchim Ministerul Economiei va monitoriza ancheta privind incidentul soldat astazi cu decesul unui angajat al Oltchim si ranirea altuia, in sectia Propenoxid, la verificarea unui vas de stocare produse finite, potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei. ------- Potrivit purtatorului de cuvant al Prefecturii Valcea, Alexandru Concioiu, un muncitor in varsta de 48 de ani a murit si altul in varsta de 50 de ani este ranit grav dupa ce amandoi au cazut patru metri in gol, potrivit News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Accident la Combinatul Oltchim: Un barbat a murit si unul este grav ranit, dupa ce au cazut in gol patru metri

Un muncitor in varsta de 48 de ani a murit, iar un altul in varsta de 50 de ani este ranit grav, dupa ce amandoi au cazut patru metri in gol, la Combinatul Oltchim, potrivit purtatorului de cuvant al Prefecturii Valcea, Alexandru Concioiu, relateaza News. ro.

Un barbat a murit si unul este grav ranit, dupa ce au cazut in gol patru metri

Potrivit purtatorului de cuvant al Prefecturii Valcea, Alexandru Concioiu, un muncitor in varsta de 48 de ani a murit si altul in varsta de 50 de ani este ranit grav dupa ce amandoi au cazut patru metri in gol, potrivit News. ro.

Tragedie la Combinatul Oltchim: Un barbat a murit si unul este grav ranit

Un barbat a murit si altul a fost ranit marti, intr-un accident produs pe platforma Oltchim din Ramnicu Valcea, cei doi muncitori cazand de la o inaltime de patru metri intr-un.

Accident de munca la Oltchim: Un barbat a murit, iar altul este grav ranit

Un accident de munca s-a produs, marti dimineata, pe platforma Oltchim din Ramnicu Valcea. Un muncitor a murit si altul a fost ranit, dupa ce au cazut de la o inaltime de patru metri intr-un vas de colectare gol.

Accident grav la Combinatul Oltchim. Un muncitor a murit, iar altul este grav ranit

Un muncitor in varsta de 48 de ani a murit si altul in varsta de 50 de ani a fost ranit grav dupa ce amandoi au cazut patru metri in gol. Cei doi au fost gasiti intr-un recipient de colectare care era gol.

A murit unul dintre ultimii partizani din munti. Ioan Rosca a fost arestat in timpul Bacalaureatului si condamnat la 12 ani de temnita grea

Ioan Rosca, unul dintre ultimii supravietuitori din rezistenta armata din Fagaras, a murit. in tinerete, a fost condamnat la 12 ani de temnita si a cunoscut teroarea mai multor inchisori.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )