Libnet.ro
UNICEF

01:05

Barbat de origine romana, cautat prin Interpol, a fost arestat in Argentina

Antena3 Antena3,
Barbat de origine romana, cautat prin Interpol, a fost arestat in Argentina

Prefectura Navala argentiniana a retinut doi indivizi - unul fiind un barbat de origine romana in varsta de 32 de ani - pe numele carora erau emise mandate de arestare internationale, au informat sambata su. continuă pe Antena3

Franta: Un barbat care striga Allah Akbar a fost arestat in TGV

Un barbat neinarmat, care striga, miercuri, Allah Akbar intr-un TGV Paris-Tarbes, in statia de Morcenx, Landes, a fost arestat si spitalizat. Un barbat, in varsta de 20 de ani, care nu era inarmat,.

SOC in lumea sportului: A fost ARESTAT dupa ce a SECHESTRAT, BATUT si STRANS de GAT o femeie (FOTO)

Jabari Bird, jucatorul de baschet al celor de la Boston Celtics, a fost arestat sambata dupa ce a agresat si sechestrat o femeie. Informatia a fost confirmata inclusiv de echipa baschetbalistului, dupa.

VIDEO Barbatul suspectat ca a agresat sexual o femeie in statia de metrou Lujerului a fost arestat pentru 30 de zile

Barbatul de 35 de ani, acuzat ca a agresat sexual o tanara de 28 de ani in statia de metrou Lujerului, fost arestat pentru 30 de zile.

Un baschetbalist cunoscut a fost arestat, dupa ce a sechestrat o femeie

Jabari Bird, jucator de baschet la Boston Celtics, a fost arestat dupa ce a agresat si sechestrat o femeie. Informatia a fost confirmata inclusiv de echipa lui Bird, dupa dezvaluirile facute de presa din Statele.

Barbatul care a agresat o tanara la statia de metrou Lujerului a fost arestat: Unde a fost gasit suspectul(VIDEO)

UPDATE: Barbatul care esteprincipalul suspect in cazul agresiunii sexuale de la statia de metrou Lujerului a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, informeaza Politia Capitalei. Barbatul.

Teribilistul care si-a rapit si terorizat fosta iubita a fost arestat dupa ce a sfidat Politia, cu un sir de gesturi stupide

Iosua Bucur Bogdan, un tanar condamnat la inchisoare pentru ca si-a rapit si terorizat fosta iubita, a fost arestat si trimis in judecata dupa ce a fost prins de mai multe ori conducand masini fara a avea permis. I-a sfidat pe politistii aflati pe urmele lui si a pus o multime de oameni in pericol.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )