Libnet.ro
UNICEF

13:45

Barbatul care s-a autointitulat adevaratul organizator al protestului din 10 august, cercetat de DIICOT pentru instigare

Hotnews Hotnews,
 Barbatul care s-a autointitulat adevaratul organizator al protestului din 10 august, cercetat de DIICOT pentru instigare

Ovidiu Grosu, cel care s-a autointitulat adevaratul organizator al protestului diasporei din 10 august, a fost pus sub acuzare de procurorii DIICOT pentru savarsirea infractiunii de instigare publica,pentru ca i-a indemnat pe protestatari sa recurga la acte de violenta impotriva fortelor de ordine, relateaza Agerpres. continuă pe Hotnews

Protest 10 august. Barbatul care s-a autointitulat adevaratul organizator al protestului diasporei din 10 august, cercetat de DIICOT

Ovidiu Grosu, cel care s-a autointitulat adevaratul organizator al protestului diasporei din 10 august si i-a indemnat pe protestatari sa recurga la acte de violenta impotriva fortelor de ordine, a fost pus sub acuzare de procurorii DIICOT.

Sinteza zilei. Planul dement al celui care se autointituleaza adevaratul organizator al protestului diasporei din 10 august: Flacari, fum si sange pe strazi!

Mihai Gadea a prezentat, luni, la Sinteza zilei, un interviu halucinant cu omul care se autointituleaza adevaratul organizator al protestului diasporei din 10 august. Ovidiu Grosu a mers zilele trecute la.

DIICOT: Adevaratul organizator al protestului Diasporei, Ovidiu Grosu, are dosar penal pentru instigare publica

Ovidiu Grosu, care s-a autointitulat adevaratul organizator al protestului diasporei din 10 august, s-a ales cu dosar penal, anunta procurorii DIICOT. Motivul: i-a indemnat la un post de televiziune pe viitorii participanti la manifestatie sa recurga la acte de violenta indreptate impotriva integritatii corporale a fortelor de ordine, inclusiv a vietii acestora.

Sinteza zilei. Noi declaratii ireale ale celui care spune ca a initiat protestul din 10 august

Dezvaluiri socante, in aceasta seara, la Sinteza zilei. Avem noi imagini cu invidivul care se autointituleaza adevaratul organizator al protestului diasporei din 10 august si care promitea Flacari, fum.

Decizie dupa amenintarea cu flacari si sange la protestul romanilor din diaspora

Ovidiu Grosu, cel care sustine ca a initiat protestul din 10 august, a fost pus sub control judiciar. Barbatul care se autointituleaza adevaratul organizator al protestului diasporei din 10 august a spus.

Barbatul care a EVADAT de la sediul unei instante din Bucuresti a fost prins! INCREDIBIL unde a fost gasit de politisti

Barbatul care a evadat ieri din sediul Judecatoriei Sector 3 a fost depistat pe strada, pe raza Sectorului 3. in prezent, acesta se afla in custodia politistilor. Potrivit politistilor, barbatul era.

Primaria Capitalei, notificata in privinta protestului din 10 august

PACT pentru Romania a notificat Comisia de ordine publica din cadrul Primariei Capitalei referitor la organizarea unui protest pe data de 10 august, in Piata Victoriei, dar nu isi asuma rolul de organizator, a pr.

Organizatorul protestului din 10 august: Nu imi mai pot asuma

Emanuel Cioaca, presedinteleFederatiei Romanilor de Pretutindeni, a declarat ca nu mai poate participa ca organizator al mitingului diasporei de pe 10 august intrucat nu a primit protocolul de aprobare de la.

Plangere penala contra protestului din 10 august

Partidul Dacismului Autonom Conservator a depus plangere penala in rem impotriva unor autori necunoscuti la acest moment, responsabili de savarsirea faptei constand in crearea pe Facebook a unor grupuri care au.

Dialog halucinant la Sinteza Zilei cu organizatorul protestului din 10 august

Update: Dialog halucinant la Sinteza Zilei cu Emanuel Cioaca, care spune ca este convins ca la mitingul din 10 august vor veni peste 1 milion de romani. Am primit protocolul dupa ce am aparut in.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )