Libnet.ro
UNICEF

01:05

Barbatul s-a asezat in genunchi la moastele Sfintei Parascheva si a rostit in lacrimi o rugaciune. Dupa cateva ore, acasa, cineva i-a batut la usa. in acea clipa adevarul crunt a iesit la iveala: Diavolul mi-a dat in gand sa ma sinucid

Antena3 Antena3,
Barbatul s-a asezat in genunchi la moastele Sfintei Parascheva si a rostit in lacrimi o rugaciune. Dupa cateva ore, acasa, cineva i-a batut la usa. in acea clipa adevarul crunt a iesit la iveala: Diavolul mi-a dat in gand sa ma sinucid

Si in zilele noastre, Cuvioasa Parascheva nu conteneste a face minuni pentru cei care cu credinta alearga la ea, nu numai in Epivata, unde casa parinteasca a fost transformata in biserica inchinata ei, si. continuă pe Antena3

Niciodata nu s-a mai intamplat asa ceva. Ce au facut pelerinii la moastele Sfintei Parascheva de la Iasi

Hramul Sfintei Parascheva se sarbatoreste luni, 14 octombrie, in Iasi, unde este asteptat cel mai mare val de pelerini. Ce au facut acestia la moastele Cuviosei? Hramul Sfintei Parascheva, 14 octombrie. Niciodata nu s-a mai intamplat asa ceva Cuvioasa Parascheva, in greaca Sfanta Vineri, cunoscuta si sub numele de Parascheva, este o sfanta venerata in .

Viorica din Iasi a lasat o moneda in racla unde se se aflau moastele Sfintei Parascheva. Ce s-a intamplat imediat dupa aceea, a uimit pe toata lumea: E minune dovedita!

Viorica esteo simpla femeie din Iasi siuna dintre numeroasele credincioase care au ajuns la racla cu moastele Sfintei Parascheva sipentru care s-a intamplat o mica minuneminune, dupa ce a.

FOTO Peste 20 de ore la coada pentru cateva secunde la racla cu moastele Sfintei Parascheva

Mai mult de 76. 000 de pelerini s-au inchinat deja la moastele Sfintei Cuvioase Parascheva de la Iasi. Traseul de pelerinaj a devenit casa pentru mii de credinciosi care asteapta rabdatori ore in sir ca sa ajunga la racla cu moastele sfinte.

Iasi: 120.000 de pelerini s-au inchinat la moastele Sfintei Parascheva

Peste 25. 000 de persoane au participat, luni, la Sfanta Liturghie de la Catedrala Mitropolitana din .

Ce se ascunde printre vesmintele moastelor Sfintei Parascheva. Multi spun ca e un blestem greu, de sute de ani

Crestinii ortodocsi o praznuiesc pe Sfanta Cuvioasa Parascheva in fiecare an pe data de 14 octombrie. Cei care i-au atins moastele sustin ca viata lor s-a schimbat complet, iar unii dintre ei marturisesc ca au fost vindecati de boli grele. Sfanta Parascheva poarta insa si un blestem care dateaza din anul 1641. Moastele Sfintei Parascheva .

Hramul Sfintei Parascheva. Numar record de credinciosi la racla cu moastele sfintei Cuvioase

incepe cea mai importanta zi, la Iasi! Hramul Sfintei Parascheva se sarbatoreste astazi, iar in oras este asteptat cel mai mare val de pelerini. Pana.

Aproximativ 35.000 de pelerini s-au inchinat la racla cu moastele Sfintei Cuvioase Parascheva

Aproximativ 35. 000 de pelerini s-au inchinat, pana sambata dupa-amiaza, la racla cu moastele Sfintei.

9 lucruri pe care nu trebuie sa le faci in ziua Sfintei Parascheva. Aduc mare ghinion

Sunt si cateva lucruri pe care nu trebuie sa le faci maine sub nicio forma. Trebuie sa stiti in primul rand ca pe data de 14 octombrie, Biserica Ortodoxa o praznuieste pe Sfanta Parascheva. Iar mii si mii de oameni iau cu asalt Iasiul, acolo unde se afla moastele Sfintei, respectiv la Catedrala Mitropolitana. Oamenii .

Zecile de mii de pelerini asteapta si 13 ore la coada ca sa treaca pe la racla Sfintei Parascheva, la Iasi

Pelerinajul prilejuit de hramul Sfintei Cuvioase Parascheva continua la Iasi. Numarul credinciosilor care au trecut pe la racla cu moastele Sfintei Cuvioase Parascheva este in continua crestere, ca si numarul pelerinilor care stau la coada asteptand sa se inchine.

Peste 78.000 de pelerini s-au inchinat la racla cu moastele Sf Cuvioase Parascheva - un record al ultimilor ani Credinciosii au stat si cate 20 de ore la coada

Aproximativ 78. 000 de credinciosi din tara si strainatate s-au inchinat la moastele Sfintei Cuvioase Parascheva in baldachinul special amenajat in curtea Catedralei Mitropolitane din Iasi, iar reprezentantii Mitropoliei Moldovei si Bucovinei sustin ca este un record al ultimilor ani, relateaza Agerpres. Potrivit Mediafax, unii dintre credinciosi au stat la coada si cate 20 de ore pentru a ajunge la racla cu moaste.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )