Libnet.ro
UNICEF

22:15

Barbatul suspectat de uciderea lui Emi Pian, audiat de anchetatori. Richard Emanuel Gheorghe va explica pasii de la barbut la crima FOTO

Adevărul Adevărul,
Barbatul suspectat de uciderea lui Emi Pian, audiat de anchetatori. Richard Emanuel Gheorghe va explica pasii de la barbut la crima FOTO

Politistii de la Serviciul Omoruri il audiaza, vineri, pe Richard Emanuel Gheorghe cel care l-a ucis pe liderul Clanului Duduianu, Emi Pian dupa ce principalul suspect a trecut printr-o operatie la Spitalul Elias din Capitala, iar acum este capabil din punct de vedere medical sa raspunda intrebarilor anchetatorilor, au declarat pentru Adevarul surse apropiate anchetei. continuă pe Adevărul

Richard Emanuel Gheorghe, zis Ciprian Napi, a fost arestat preventiv pentru uciderea interlopului Emi Pian (VIDEO)

UPDATE, 7 august, ora 23. 00: Richard Emanuel Gheorghe, zis Ciprian Napi, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru uciderea interlopului Emi Pian. Decizia Tribunalului Bucuresti nu e definitiva, dar tanarul.

Dezvaluiri exclusive despre uciderea interlopului Emi Pian. Ce s-a intamplat in noaptea crimei

Suspectul principal in cazul uciderii interlopului Emi Pian a fost audiat la Serviciul Omoruri din Capitala. Este vorba despre un tanar din clanul Rinu, care a fost si el ranit in altercatie. A fost adus la politie cu mana in gips si nu a negat crima, insa spune ca doar s-a aparat. Surse din ancheta spun ca barbatul va fi retinut astazi.

Florin Salam, piesa dupa moartea lui Emi Pian. Dedicatia a strans un numar record de vizualizari

Florin Salam a lansat o melodie dedicata mortii lui Emi Pian. Melodia este una de jale si se numeste Intru tanar in pamant. Dedicatia muzicala, care a fost postata pe Youtube, a strans un numar record de vizualizari. Florin Salam, piesa dupa uciderea lui Emi Pian. Dedicatia, numar record de vizualizari Manelistul Florin Salam a .

Cine ar fi, de fapt, adevaratul ucigas al interlopului Emi Pian. Tanarul, fara antecedente penale, se afla in internat in stare grava (VIDEO)

Apar noi informatii in cazul evenimentului care a zguduit lumea interlopa, uciderea lui Emi Pian, liderul clanului Duduianu. Pe numele real, Florin Mototolea,a ajuns la spital in dimineata zilei de marti.

Cum arata si cine este Ciprian Napy, ucigasul lui Emi Pian

Conform informatiilor primite de la anchetatori, dupa derularea evenimentelor din noaptea de luni spre marti, evenimente ce au dus la decesul fostului lider al clanului Duduienilor, principalul suspect in aceasta speta ar fi Ciprian Napy, fiul unui al interlop, liderul gruparii interlope Rinu, ce actioneaza in sectorul 2. Cum arata si cine este Ciprian Napy, .

Suspectul in cazul uciderii interlopului Emi Pian, arestat preventiv

Tanarul de 26 de ani suspectat ca l-a ucis pe liderul clanului Duduianu, Emi Pian, a fost arestat preventiv, vineri, potrivit deciziei magistratilor Tribunalului Bucuresti, informeaza Mediafax.

A murit si tatal lui Emi Pian. Ce s-a intamplat, dupa crima de azi-noapte

Inca o tragedie s-ar fi abatut asupra familiei Duduianu dupa ce Emi Pian a murit injunghiat in timpul unui joc de barbut. Tatal lui Emi, Nicolae Duduianu, aflat in penitenciar, ar fi murit cand a aflat ca fiul sau a fost ucis. Barbatul ar fi facut infarct. A murit tatal lui Emi Pian. Ce s-a .

Filtre de amploare in Bucuresti dupa uciderea lui Emi Pian. Politistii au confiscat un intreg arsenal de arme (VIDEO)

Echipe formate din aproape 100 de politisti, luptatori de la trupele speciale si jandarmiau organizat filtre de amploare in Bucuresti, in noaptea de marti spre miercuri, pentru a asigura linistea.

Ucigasul interlopului Emi Pian va fi prezentat, vineri, cu propunere de arestare preventiva

Barbatul care l-a ucis pe seful Clanului Duduianu, Emi Pian, a fost retinut pentru 24 de ore, la capatul a patru ore de audieri la sediul Serviciului Omoruri, urmand a fi prezentat cu propunere de arestare preventiva in fata unui judecator de drepturi si libertati, anunta procurorii.

Care a fost cauza mortii interlopului Emi Pian. Raportul preliminar al medicilor legisti

Medicii legisti au dat verdictul in cazul uciderii interlopului Florin Mototolea, cunoscut ca Emi Pian. Concluziile autopsiei ar putea rasturna intreaga ancheta, pentru ca barbatul nu a murit din cauza ranilor pr.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )