Libnet.ro
UNICEF

17:46

Barbra Streisand a ajutat-o pe fiica lui George Floyd sa devina actionar Disney

Adevărul Adevărul,
Barbra Streisand a ajutat-o pe fiica lui George Floyd sa devina actionar Disney

Cantareata si actrita Barbra Streisand a ajutat-o pe fiica in varsta de 6 ani a lui George Floyd, afro-americanul ucis de politistii din Minneapolis la finalul lunii mai in timpul unei arestari, sa devina actionar Disney. continuă pe Adevărul

Vestea care arunca din nou in aer America. Ce au decis autoritatile, dupa moartea lui George Floyd

Moartea lui George Floyd i-a facut pe cei de culoare sa-si ceara drepturile care nu sunt respectate in SUA, desi istoria ar spune ca astfel de situatii s-au incheiat deja de multa vreme. Ce au decis autoritatile acum? Decizia autoritatilor din SUA, dupa moartea lui Floyd Moartea lui George Floyd a adus mahnirea, frustrarea si .

Politistii americani, intre rusine si senzatia ca sunt tinta unui atac, dupa moartea lui George Floyd

Sentimentul de ingrijorare creste in randul politiei americane, constransa mai mult ca niciodata sa-si analizeze actiunile dupa moartea lui George Floyd. Daca unii recunosc nevoia de reforme, altii refuza acuzatiile de rasism institutionalizat care vizeaza fortele de ordine, scrie AFP.

Trecutul infractional al lui George Floyd. Ce spune seful sindicatului politistilor dinMinneapolis

In contextul protestelor fata de brutalitatea politiei izbucnite dupa moartea afro-americanului George Floyd in custodia politiei, proteste care au resuscitat miscari antirasism in peste 100 de orase americane, dar si in Europa, seful sindicatului politistilor din Minneapolis, a tinut sa scoata la lumina faptul ca barbatul are un trecut infractional violent.

Bob Dylan, in primul interviu dupa castigarea premiului Nobel: Imaginile cu moartea lui George Floyd mi-au facut rau

Legendarul muzician Bob Dylan a declarat intr-un interviu publicat vineri de New York Times ca a fost bolnav cand a vazut videoclipul mortii lui George Floyd, citeaza AFP. Mi-a facut rau sa-l vad torturat asa, a spus muzicianul in primul sau interviu de la castigarea premiului Nobel pentru literatura in 2016.

ştiri din Monden

actualitate, 17:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )