Libnet.ro
UNICEF

01:05

Barnier: Marea Britanie si Uniunea Europeana mai au de lucru 25% din acordul cu privire la Brexit

Adevărul Adevărul,
Barnier: Marea Britanie si Uniunea Europeana mai au de lucru 25% din acordul cu privire la Brexit

Regatul Unit si Uniunea Europeana UE) mai au de muncit la aproximativ 25% din acordul la care lucreaza in vederea Brexitului, a declarat vineri negociatorul sef mandatat de europeni Michel Barnier, scrie Reuters. continuă pe Adevărul

Chinezii au avut propriul X Factor. Ironic, l-a castigat o artista renumita din Marea Britanie!

Chinezii au organizat propriul concurs de talente, tip X Factor, denumit Singer, la care, pentru prima data, a participat un artist international, artist care a si castigat marea competitie. Iata despre cine este vorba! .

Volvo XC90 este cea mai sigura masina din Marea Britanie. Niciun accident mortal inregistrat in ultimii 16 ani

Laboratorul independent Thatcham Research a declarat, pe baza unor date obtinute pe sosea, Volvo-ul XC90 ca fiind cea mai sigura masina din Marea Britanie. In cei 16 ani de cand acest model este pe piata, niciun sofer si niciun pasager nu si-au pierdut viata la bordul sau.

Scandal imens intre chinezii de la ZTE, America si Marea Britanie

Marea Britanie sustine ca ZTE reprezinta un risc asupra securitatii nationale. Asta dupa ce America, prin agentiile sale de spionaj, a avut aceeasi atitudine fata de ZTE si Huawei. Mai mult, America a impus o interdictie dura fata de producatorul chinez. Companiile locale din SUA nu mai au voie sa-i furnizeze echipamente. Companiile de telecomunicatii [].

Alarmant! Romania a avut cea mai mare inflatie din Uniunea Europeana in luna martie

Romania a avut cea mai mare inflatie din Uniunea Europeana in luna martie. Potrivit datelor publicate de Oficiul European de Statistica, Romania inregistreaza pentru a doua luna consecutiv cea mai mare .

intamplare incredibila in Marea Britanie. O bunica a atacat cu arbaleta un barbat care a dat buzna in casa ei

Caz socant in Marea Britanie. O bunica a tras cu arbaleta intr-un barbat mascat care incerca sa patrunda in locuinta. Anji Rhys a relatat ca totul a facut pentru a se apara, dupa ce mai multi.

Rusia acuza Marea Britanie de implicare in uciderea misteriosului calugar Rasputin in 1916

Scandalul diplomatic dintre Marea Britanie si Rusia pornit in urma otravirii fostului spion rus Serghei Skripal pe teritoriu britanic, eveniment pus in carca Rusiei de britanici, a ajuns intr-o etapa in care.

Marea Britanie vrea sa interzica, pe lnga pungile de unica folosinta, si betisoarele de urechi

Marea Britanie planuieste sa interzica, de anul viitor, vanzarea paielor de plastic, a pungilor de unica folosinta si a betisoarelor de urechi intr-o incercare de eradicare a poluarii oceanelor, a anuntat biroul premierului Theresa May, scrie Reuters si The Guardian. De asemenea, May spera de asemenea sa antreneze prin exemplul sau si alte tari din cadrul Commonwealth.

Marea Britanie ancheteaza impartialitatea in cazul Skripal a canalului rus RT

Ofcom, institutia de reglementare a audiovizualului din Marea Britanie, a deschis sapte anchete pentru a verifica daca postul rus de televiziune Russia Today RT) a incalcat regulile in difuzare a stirilor de.

Cazul Skripal: Departamentul pentru Mediu din Marea Britanie anunta ca neurotoxina folosita a fost n forma lichida. Substanta nu se evapora si nu dispare n timp

Neurotoxina folosita pentru a-l otravi pe fostul spion rus Serghei Skripal si pe fiica sa Iulia a fost in forma lichida, conform Departamentului pentru Mediu din Marea Britanie, scrie News. ro citand BBC.

Departamentul pentru Mediu din Marea Britanie anunta ca neurotoxina a fost in forma lichida

Neurotoxina folosita pentru a-l otravi pe fostul spion rus Sergei Skripal si pe fiica sa Yulia a fost in forma lichida, afirma Departamentul pentru Mediu din Marea Britanie, citat de BBC.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )