Libnet.ro
UNICEF

12:00

Basescu, la Congresul PMP: Nu exista obiectiv mai important pentru un partid politic romanesc decat reintregirea tarii!

Adevărul Adevărul,
Basescu, la Congresul PMP: Nu exista obiectiv mai important pentru un partid politic romanesc decat reintregirea tarii!

Fostul presedinte al Romaniei Traian Basescu a sustinut sambata, in cadrul discursului de la Congresul extraorinar al PMP, ca partidul a devenit mult mai puternic si ca partidele politice si romanii sunt datori istoriei cu reintregirea neamului prin unirea Romaniei cu Republica Moldova. Astazi, poporul roman traieste dupa vointa lui Stalin si Hitler, a argumentat el. continuă pe Adevărul

TRAIAN BASESCU lanseaza apelul pentru reintregirea tarii, la CONGRESULUI PMP: Un obiectiv fata de care politicienii sunt datori (VIDEO)

Traian Basescu, presedinte PMP, a declarat, in Congresul extraordinar, care va decide noua conducere, dupa retragerea sa, ca cel mai important obiectiv trebuie sa fie reintregirea tarii. in mod cert,.

Basescu devine presedinte onorific al partidului

Fostul presedinte Traian Basescu a spus, astazi, la Congresul PMP, unde se retrage de la sefia partidului urmand sa fie aleasa noua conducere, ca a venit vremea sa isi scrie memoriile si abia asteapta sa se termine Congresul pentru a putea tipa ca liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a ramas cel mai batran presedinte de partid. Presedintele executiv Eugen Tomac a suspus votului acordarea titlului de presedinte onorific lui Traian Basescu, iar acesta a spus ca ramane alaturi de partid.

EUGEN TOMAC, anunt CRUCIAL inainte de CONGRESUL PMP: Delegati din 24 de state sunt alaturi de partid (VIDEO, FOTO)

Deputatul Eugen Tomac, presedinte executiv al PMP, a dezvaluit cu o zi inainte de Congresul extraordinar la care se alege noua echipa de conducere, inclusiv noul presedinte, ca partidul este sustinut de.

Suntem informati ca cel mai important fizician al lumii a fost rasist

The Guardian,Le Figaro,Haaretzsi mai toata presa buna a lumii anunta zilele acestea o stire soc: Albert Einstein a fost rasist! Cei de laThe New York Timessunt mai nuantati: doar cand calatorea.

VESTI tot mai triste pentru VIOREL LIS! E de nerecunoscut! OANA, devastata de DURERE: A vrut sa se cunoasca ADEVARUL

Oana Lis a decis sa nu poarte machiaj pentru o zi, iar dimineata si-a facut o fotografie pe care a publicat-o pentru ca toata lumea sa ii vada adevarata fata. Buna dimi! Asta e adevarata mea fata!. incantata de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )