Libnet.ro
UNICEF

14:01

Basescu, despre plangerea penala a lui Orban: Este o eroare. Seful DIICOT nu-si va intina reputatia cu o facatura (VIDEO)

B1 B1,
Basescu, despre plangerea penala a lui Orban: Este o eroare. Seful DIICOT nu-si va intina reputatia cu o facatura (VIDEO)

Traian Basescu a catalogat drept o eroare plangerea penala facuta de presedintele PNL Ludovic Orban pe numele Vioricai Dancila pentru inalta tradare, plangere care a ajuns la DIICOT. Fostul sef al statului. continuă pe B1

Ludovic Orban, despre plangerea penala: Daca ar fi avut legatura cu serviciile secrete, probabil nu ar fi fost nevoie de mine

Liderul PNL, Ludovic Orban, reactioneaza dupa ce Liviu Dragnea a acuzat ca serviciile de informatii ar fi fost implicate in plangerea penala facuta premierului Viorica Dancila. Orban sustine ca liderul.

Ludovic Orban, despre plangerea penala impotriva Vioricai Dancila: Sunt un om care isi asuma riscurile

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a vorbit, miercuri, despre plangerea pe care a depus-o impotriva premierului Vioricai Dancila. Orban a precizat ca demersul a fost facut din.

Florin Iordache, despre plangerea penala a liderului PNL: Un demers rusinos, in afara jocului politic

Deputatul PSD Florin Iordache considera ca plangerea penala depusa de presedintele PNL, Ludovic Orban, impotriva premierului Viorica Dancila este un demers rusinos, in afara jocului politic si impotriva.

Iohannis, prima reactie la plangerea penala facuta de Orban: Simplu si clar: nu comentez. Nu vreau sa influentez ancheta

Presdintele Klaus Iohannis a refuzat sa comenteze pe marginea plangerii penale facute de liderul PNL Ludovic Orban impotriva premierului Viorica Dancila.

Iohannis, prima reactie la plangerea penala facuta de Orban. Simplu si clar: nu comentez. Nu vreau sa influentez ancheta

Presdintele Klaus Iohannis a refuzat sa comenteze pe marginea plangerii penale facute de liderul PNL Ludovic Orban impotriva premierului Viorica Dancila. Nu vreau sa apara impresia ca prin declaratiile pe care le fac as vrea sa influentez ancheta, a motivat seful statului.

Liberalii fani PSD ies la lumina? Orban, despre colegul de partid care a criticat plangerea penala: Fix acum a iesit din mutenie! il astept sa fie vocal si contra PSD

Ludovic Orban a avut o reactie transanta dupa ce colegi de-ai sai de partid au sustinut ca nu trebuia sa depuna plangerea penala impotriva Vioricai Dancila si a lui Liviu Dragnea. intrebat ce parere.

Lider PNL: Plangerea penala facuta de Ludovic Orban impotriva premierului nu trebuia facuta

Liderul PNL Alba, Mircea Hava, a declarat, joi, ca plangerea penala facuta de Ludovic Orban la adresa premierului Viorica Dancila nu trebuia facuta, adoptand aceeasi pozitie cu Ilie Bolojan. intrebat.

Ludovic Orban isi asuma iar plangerea penala impotriva lui Dancila: Punti externe construite in zeci de ani sunt dinamitate de Dragnea (VIDEO)

Ludovic Orban a insistat din nou ca i se pare indreptatit gestul sau de a depune plangerea penala impotriva Vioricai Dancila si a lui Liviu Dragnea. Liderul PNL a sustinut ca interesele fundamentale ale.

PNL isi asuma OFICIAL plangerea penala impotriva lui DANCILA! VOT ZDROBITOR in sedinta PNL

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a cerut, in Biroul Executiv al partidului, vot de sustinere pentru plangerea penala depusa impotriva premierului Viorica Dancila. Gestul sefului liberalilor are loc.

Dragnea a citat gresit din Codul penal, cand i-a amenintat cu plangerea penala pe jurnalistii care au indraznit sa vorbeasca despre planurile PSD privind Pilonul II de pensii (VIDEO)

Liviu Dragnea i-a amenintat cu plangerea penala pe jurnalistii care au indraznit sa vorbeasca despre planurile PSD privind Pilonul II de pensii. Nu a facut-o direct, ci amintind si citand articolul 278.

ştiri de la B1

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )