Libnet.ro
UNICEF

18:45

BASESCU: Dragnea a declansat cea mai stupida remaniere din istoria postdecembrista

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BASESCU: Dragnea a declansat cea mai stupida remaniere din istoria postdecembrista

Fostul presedintre Traian Basescu considera ca liderul PSD Liviu Dragnea a declansat cea mai stupida remaniere din istoria postdecembrista, provocand o criza inutila. continuă pe Ziarul Bursa

Basescu: Dragnea a declansat cea mai stupida remaniere din istoria postdecembrista. Mare nemernic

Fostul presedintre Traian Basescu considera ca liderul PSD Liviu Dragnea a declansat cea mai stupida remaniere din istoria postdecembrista, provocand o criza inutila.

Basescu: Dragnea a declansat cea mai stupida remaniere din istoria postdecembrista. Mare nemernic

Fostul presedinte Traian Basescu il acuza luni pe Liviu Dragnea ca declanseaza inutil o criza politica in aceasta perioada de sarbatori cand, foarte probabil, va fi greu sa treaca rapid o reorganizare guvernamentala prin Parlament.

Traian Basescu (PMP): Dragnea a declansat cea mai stupida remaniere din istoria postdecembrista. Mare nemernic!

Traian Basescu avertizeaza ca Liviu Dragnea declansaza inutil o criza politica!, cu scopul de a-si arata puterea in fata parrtidului. Fostul pre;edinte, candidatPMP la europarlamentare, spune.

Australia, cea mai sigura tara pentru femei

Australia este cea mai sigura tara din lume pentru femei, conform datelor New World Wealth, publicate in Global Wealth Migration Review, 2019, scrie Business Insider.

Romanii au talent a inregistrat cea mai mica audienta din acest sezon

Editia show-ului Romanii au talent din 19 aprilie a fost prima care a coborat sub pragul de trei milioane de telespectatori, insa Pro TV a fost lider detasat de audienta.

Stresul la locul de munca, a doua cea mai frecventa problema de sanatate, dupa durerile de spate. Care sunt meseriile cele mai expuse

Stresul la locul de munca a devenit o problema ingrijoratoare, spun medicii psihiatri, fiind a doua cea mai frecventa afectiune cu care se confrunta angajatii, dupa durerile dorsale. Aceasta afecteaza aproximativ 30% dintre europeni si duce la declansarea unor afectiuni grave.

Patriarhul Daniel, despre atacurile din Sri Lanka: Expresia cea mai cruda a violentei si a instrainarii de Dumnezeu

Patriarhul Daniel lanseaza un apel la rugaciune pentru victimele atacurilor teroriste din Sri Lanka, spunand ca aceste atentate reprezinta expresia cea mai cruda a violentei dezumanizante si a instrainarii de Dumnezeu.

Credinciosii catolici sarbatoresc astazi invierea Domnului, cea mai veche sarbatoare crestina, in timp ce ortodocsii celebreaza Floriile

Credinciosii catolici si protestanti sarbatoresc, duminica, Pastele, sarbatoarea bucuriei, cea mai veche sarbatoare a crestinatatii. Este sarbatoarea care a adus omenirii speranta mantuirii si a vietii vesnice, prin sacrificiul lui Iisus Hristos. Crediciosii ortodocsi serbeaza Floriile sau Duminica Stalparilor, care marcheaza intrarea triumfala a lui Iisus Hristos in Ierusalim.

Raportul procurorului Robert Mueller a devenit cea mai bine vanduta carte pe Amazon

Raportul procurorului Robert Mueller despre interventia ruseasca in campania alegerilor prezidentiale din SUA in 2016 a devenit cea mai bine vanduta carte pe Amazon, desi a fost disponibila online gratuit, potrivit DPA.

Raportul Muller, cea mai bine vanduta carte pe Amazon

Raportul procurorului special Robert Mueller asupra ingerintei ruse in alegerile prezidentiale americane din 2016 a devenit sambata cea mai bine vanduta carte de pe Amazon, desi este disponibil gratuit online, relateaza Agerpres.

ştiri din Politica

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )