Libnet.ro
UNICEF

07:30

Basescu, lectie pentru premier: Orban, fugi la palatul Victoria, ca ai lege sa lupti cu COVID-19!

Antena3 Antena3,
Basescu, lectie pentru premier: Orban, fugi la palatul Victoria, ca ai lege sa lupti cu COVID-19!

Traian Basescu sustine ca noi nu avem nevoie de o noua lege pentru a aplica masurile de prevenire a pandemiei de coronavirus, fostul presedinte declarand ca Romania a adoptat in urma cu peste 10 ani regulamentul Organizatiei Mondiale a Sanatatii privind combaterea pandemiilor. continuă pe Antena3

Traian Basescu, mesaj pentru Ludovic Orban: Nu mai sta inutil la mana PSD-ului. Daca nu, hasta la vista baby!

Fostul presedinte Traian Basescu i-a transmis, duminica seara, premierului Ludovic Orban ca are toate instrumentele legale sa ia masuri concrete impotriva pandemiei, facand referire la documente internationale. Nu mai sta inutil la mana PSD-ului, care nu face decat un joc de extindere a pandemiei, i-a transmis Basescu. Daca nu, hasta la vista baby, a conchis Basescu.

Anunt de ultima ora! Denunt penal pentru Guvernul Orban. Care sunt acuzatiile?

Denunt penal impotriva Guvernului Orban. Asociatia Civica Solidaritatea din Hunedoara acuza Executivul si senatorul PNL, Carmen Harau, de trafic de influenta dupa anuntul unor ajutoare de stat pentru anumite multinationale. Reclamantii sustin ca ajutoarele incalca prevederile tratatului de functionare ale Uniunii Europene si ca sute de milioane de euro promise companiilor echivaleaza cu suma necesara dublarii alocatiilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )