Libnet.ro
UNICEF

01:05

Basescu prezinta un document secret al SRI

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Basescu prezinta un document secret al SRI

Fostul presedinte Traian Basescu a prezentat, astazi, un document al Serviciului Roman de Informatii, strict secret, despre care spune ca i-a parvenit, in toamna anului trecut, si care vizeaza dosarul Gala Bute, mentionand ca a sesizat CSM, Inspectia Judiciara, ministrul Justitiei si Comisia parlamentara pentru controlul activitatii SRI, informeaza Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Traian Basescu face public un document secret al SRI care vizeaza Gala Bute: Arata cum ajungeau la politicieni

Fostul presedinte Traian Basescu a facut public, miercuri, un document al SRI, despre care spune ca este strict secret si i-a parvenit in urma cu cateva luni. Documentul, citat de Mediafax, vizeaza dosarul Gala Bute, mentionandu-se clar rolul acestuia si cum functiona relatia cu sistemul judiciar.

Basescu face public un DOCUMENT secret al SRI care vizeaza cazul Gala Bute-Elena Udrea: Arata cum ajungeau la politicieni (VIDEO)

Dezvaluire incendiara facuta de senatorul PMP Traian Basescu. Fostul presedinte a dat citire unor pasaje dintr-un document secret al SRI din 2011, despre care sustine ca a ajuns in mainile sale acum cateva.

Traian Basescu, declaratii EXPLOZIVE despre protocoalele SECRETE: Fostul presedinte a citit dintr-un document al SRI, in Senatul Romaniei (VIDEO)

Traian Basescu a facut, miercuri, in Plenul Parlamentului, dezvaluiri incendiare pe tema colaborarii dintre institutiile din sistemul de justitie si serviciile secrete. Plec de la premisa ca avem nevoie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )