Libnet.ro
UNICEF

18:00

Basescu, reactie dupa votul de respingere a acordului privind Brexit: Este o sansa uriasa pentru Uniunea Europeana sa ramana unita si intreaga

Adevărul Adevărul,
Basescu, reactie dupa votul de respingere a acordului privind Brexit: Este o sansa uriasa pentru Uniunea Europeana sa ramana unita si intreaga

Fostul presedinte Traian Basescu, afirma, dupa votul de respingere a acordului privind Brexit, ca este un vis urat din care Marea Britanie s-a trezit. Basescu sustine ca este o sansa uriasa pentru Uniunea Europeana sa ramana unita si intreaga si preconizeaza ca vor exista alegeri anticipate in Marea Britanie si un nou vot pentru Brexit. continuă pe Adevărul

Presedintele Parlamentului European Antonio Tajani: Votul impotriva acordului privind Brexitul, o veste proasta

Presedintele Parlamentului European Antonio Tajani a scris pe Twitter ca votul din Parlamentul britanic impotriva acordului privind Brexitul este o veste proasta, iar primele ganduri se indreapta catre cetatenii europeni care locuiesc in Marea Britanie si la britanicii care traiesc in alte state UE.

Presedintele Parlamentului European, reactie dupa ce acordul pentru Brexit a fost respins

Presedintele Parlamentului European Antonio Tajani a scris pe Twitter ca votul din Parlamentul britanic impotriva acordului privind Brexitul este o veste proasta, iar primele ganduri se indreapta catre.

Ce urmeaza dupa ce acordul privind BREXIT a fost respins de parlamentarii britanici

Parlamentarii britanici au respins masiv marti seara acordul privind Brexit-ul negociat de premierul conservator Theresa May cu Bruxellesul, intr-un vot crucial privind viitorul Regatului Unit, cu doua luni si.

Adina Florea, prima reactie dupa ce DNA a cerut arestarea lui Onea si Negulescu

Adina Florea a avut o prima reactie dupa ce DNA a cerutarestarea lui Mircea Negulescu si Lucian Onea, cei doi procurori de la unitatea de elita DNA Ploiesti. intrebata daca urmeaza sa fie chemati.

Adina Florea, prima reactie dupa ce s-a cerut arestarea lui Onea si Negulescu

Adina Florea a avut o prima reactie dupa ce DNA a cerutarestarea lui Mircea Negulescu si Lucian Onea, cei doi procurori de la unitatea de elita DNA Ploiesti. intrebata daca urmeaza sa fie chemati.

Uniunea Europeana someaza Marea Britanie sa isi clarifice intentiile privind Brexit. Juncker: UE nu va negocia alt acord

Jean-Claude Juncker, presedintele Comisiei Europene, a cerut Marii Britanii sa clarifice urgent intentiile privind procedura Brexit. Junckera semnalizat intr-un comunicat de presa ca executivul UE nu va.

TVR, prima reactie dupa ce Mihai Traistariu si Dan Bittman s-au retras din concursul Eurovision

Dupa ce Mihai Traistariu si Dan Bittman au anuntat ca se retrag din concursul Eurovision, TVR a a avut o prima reactie. ESC este un concurs in care cei talentati si puternici castiga, dar,.

Simona Halep, reactie dupa debutul cu victorie la Australian Open. Fiecare meci e greu(...) imi place Australia, sunt pe jumatate australianca

Simona Halep s-a impus greu in fata sportivei Kaya Kanepi, 6-7 2), 6-4, 6-2, iar la final a comentat meciul care i-a adus mai multe probleme decat se astepta. De asemenea, romanca i-a cucerit pe australieni, dupa.

Simona Halep, prima reactie dupa calificarea in turul doi la Australian Open

Jucatoarea Simona Halep a fost numai un zambet dupa victoria obtinuta in fata estoniencei Kaia Kanepi in primul tur la Australian Open, cu revenire de la 0-1 la seturi.

ştiri din Politica

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )