Libnet.ro
UNICEF

16:45

Basescu: Statul de drept este in pericol major

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Basescu: Statul de drept este in pericol major

Fostul presedinte Traian Basescu ii acuza pe Tudorel Toader, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu ca, in loc sa corecteze neconstitutionalitatile din cele doua coduri penale, se ocupa de punerea sub control a justitiei in folosul lor personal prin OUG, concluzia sa fiind ca sloganul din 2012 al USL, format din PSD si PNL, Nu avem toata puterea pana nu avem justitia a devenit realitate. continuă pe Ziarul Bursa

Basescu: Dragnea si Tariceanu pun sub control justitia n folosul lor personal. Statul de drept este n pericol major

Fostul presedinte Traian Basescu spune ca Tudorel Toader, Dragnea si Tariceanu pun sub control justitia in folosul lor personal si al partidelor lor, prin ordonante de urgenta, iar statul de drept este in pericol major.

Basescu: Socialisti si liberali uniti in ganduri si simtiri au acum toata puterea. Statul de drept este in pericol major!

Fostul presedinte Traian Basescu ii acuza pe Tudorel Toader, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu ca, in loc sa corecteze neconstitutionalitatile din cele doua coduri penale, se ocupa de punerea sub control a justitiei in folosul lor personal prin OUG, concluzia sa fiind ca sloganul din 2012 al USL, format din PSD si PNL, Nu avem toata puterea pana nu avem justitia a devenit realitate.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )