Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bashar al-Assad transmite Rusiei ca atacul aliatilor asupra Siriei a fost o agresiune

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bashar al-Assad transmite Rusiei ca atacul aliatilor asupra Siriei a fost o agresiune

Presedintele sirian Bashar al-Assad a transmis unui grup de parlamentari rusi ca atacurile aliatilor asupra tarii sale reprezinta o agresiune, scrie Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Reactii internationale dupa atacul asupra Siriei. Rusia convoaca Consiliul de Securitate al ONU

Liderii lumii au reactionat dupa atacul SUA, Frantei si Regatului Unit asupra Siriei de noaptea trecuta - 04:00 ora Romaniei - cand mai multe pozitii din Siria cu lovituri chirurgicale menite sa distruga arsenalul de arme chimice. Au fost lansate peste.

Lider al sirienilor din Romania, dupa atacul lansat asupra Siriei: SUA vor sa arate ca au un rol acolo, ca si Rusia

Sirienii stabiliti in Romania sunt cu ochii pe Siria, acolo unde SUA au lansat sambata dimineata un atac asupra mai multor pozitii strategice ale armatei lui Bashar al-Assad. Un reprezentant al comunitatii Siria Libera din Romania, care se opune regimului Assad, sustine ca solutia pentru Siria este una politica, nu militara.

Reactia lui Adrian Nastase dupa atacul SUA impotriva Siriei

Adrian Nastase a comentat, sambata, pe blogul sau, atacul SUA si al aliatilor sai, Marea Britanie si Franta asupra unor obiective guvernamentale din Siria. Lumea globalizata in care traim se bazeaza tot.

Primele imagini cu presedintele sirian Bashar al-Assad, dupa atacul Statelor Unite (VIDEO)

Presedintia Siriei a postat pe internet un clip cu liderul Bashar al-Assad sosind la lucru, in dimineata in care Statele Unite, Marea Britanie si Franta au lansat un atac coordonat asupra mai multor puncte.

Vladimir Putin, prima reactie oficiala dupa atacul SUA impotriva Siriei

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a transmis, sambata, un comunicat in care a precizat ca atacurile coordonate de SUA impotriva Siriei reprezinta acte de agresiune. Rusia a anuntat sambata convocarea.

Prima reactia a Rusiei in privinta atacului vestic asupra Siriei: Vor exista consecinte

Vor urma consecinte, a precizat Anatoly Antonov, ambasadorul Rusiei la Washington dupa ce fortele militare ale Statelor Unite, Regatului Unit si a Frantei au atacat mai multe depozite chimice in Siria.

Prima reactie a Rusiei in privinta atacului vestic asupra Siriei: Vor exista consecinte

Vor urma consecinte, a precizat Anatoly Antonov, ambasadorul Rusiei la Washington, dupa ce fortele militare ale Statelor Unite, Regatului Unit si a Frantei au atacat mai multe depozite chimice in Siria.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1934 seconds )