Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bataie intre baietii de la Puterea Dragostei. Au reactionat ca in jungla. Cine a fost eliminat VIDEO

Playtech Playtech,
Bataie intre baietii de la Puterea Dragostei. Au reactionat ca in jungla. Cine a fost eliminat VIDEO

Platourile de la emisiunea Puterea Dragostei s-au transformat ieri intr-un ring de lupta. Cine a inceput scandalul violent si ce s-a intamplat cu cei implicati? Eliminarile au curs pe banda rulanta. Lacrimile tot in randul grupului de baieti au curs la final. Cum si-au luat adio de la cei care au parasit competitia? Bataie intre . continuă pe Playtech

Cum arata Madalina de la Puterea Dragostei dupa ce concurentii au aruncat cu clor pe ea: Voma, nu mai vedea

Primele imagini dupa incident spun totul. Cum arata Madalina de la Puterea Dragostei dupa ce concurentii au aruncat cu clor pe ea?! Primele imagini cu Madalina de la Puterea dragostei Zilele trecute, Madalina a fost victima unei glume care s-a terminat printr-o spitalizare pentru concurenta de la Puterea Dragostei. Aceasta a trecut prin momente cumplite .

Bianca de la Puterea Dragostei, atac la adresa lui Livian. Ce spune despre Florentina, noua lui iubita

Bianca de la Puterea Dragostei inca are sentimente puternice pentru fostul iubit. Aceasta vine despre relatia cu care se afiseaza acum public fiul lui Nelson Mondialu. Ce spune despre finele relatiei lor si despre actuala iubita? Puterea Dragostei: Ce parere are Bianca despre noua relatie a lui Livian? Bianca Comanici a sustinut inca de la .

Mona de la Puterea Dragostei rupe tacerea despre despartirea de George. in lacrimi, dupa eliminare

Discutii imense in casa Puterea Dragostei, dar si dincolo de platourile de filmare! Mona a parasit competitia, iar in urma sa a ramas George, care-si cam face de cap cu cineva. Ce dezvaluiri aduce bruneta despre relatia cu barbatul care a ramas in casa iubirii fara ea? Puterea Dragostei: Mona, dezvaluiri incendiare despre relatia cu .

Ce emisiune prezinta Andreea Mantea la Kanal D dupa Puterea Dragostei

Andreea Mantea revine la Kanal D cu un nou proiect. Dupa ce a prezentat Puterea Dragostei, emisiune prezentata acum de Cristina Mihaela Dorobantu, vedeta va modera, din 5 octombrie, un nou reality show, denumit Trairi alaturi de Andreea Mantea, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1979 seconds )