Libnet.ro
UNICEF

17:00

Bateriile din iPhone 8 si iPhone 8 Plus sunt mai mici decat te asteptai

Playtech Playtech,
Bateriile din iPhone 8 si iPhone 8 Plus sunt mai mici decat te asteptai

Apple a aratat inca de la primul iPhone ca nu-i pasa de tendintele pietei. iPhone 8 nu face exceptie si acum aflam capacitatea bateriei. Spre deosebire de telefoanele cu Android, care ajung la 3. 000 si aproape 4. 000 mAh, Apple are baterii mult mai mici in fiecare iPhone, fie ca este cel clasic, fie ca e []. continuă pe Playtech

Tudorel Toader: Anchetarea procurorilor care au facut dosarul OUG 13 este o consecinta mai mult decat fireasca

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat ca actiunea disciplinara demarata de Inspectia Judiciara impotriva celor trei procurori, care au anchetat modul de adoptare a OUG 13, reprezinta o consecinta mai mult decat fireasca.

Cresterea inflatiei din Anglia este mai rapida decat se astepta

Preturile britanice cresc mai repede decat se astepta pe piata, indicele preturilor de consum fiind 2,9%, in crestere fata de prognoze, cu un avans de 2,8% si cu 2,6% fata de august. Combustibilii auto si costurile de imbracaminte au fost contribuabilii principali, potrivit ONS. Castigurile in indicele preturilor, inclusiv costurile locuintelor au crescut la 2,7%, de la 2,6% in iulie, potrivit agentiei de stiri Financial Times.

Ioana Tufaru, declaratie ingrijoratoare: Sunt cu 95 de kilograme mai grasa decat... . Cum arata acum fiica Andei Calugareanu

Fiica Andei Calugareanu a inceput sa ia proportii ingrijoratoare in urma cu doi ani. L-a adus pe lume pe micutul Luca si a facut tot posibilul sa mai slabeasca, dar nu a dat jos nici macar un gram. Iar proba can.

Un fenomen mai periculos decat un uragan are loc pe coasta de est a Statelor Unite. Se intampla chiar si cand este soare

Coasta estica a SUA este amenintata de inundatii. Conform studiului realizat de savantii de la Universitatea Bonn, statele Virginia, Carolina de Nord si Carolina de Sud sunt cele mai predispuse la aceste.

VIDEO. Gandaci in Spitalul Judetean Constanta. Martor: Pleci de acolo mai bolnav decat te-ai dus

Un constantean ne-a trimis imagini despre care spune ca sunt realizate in cursul zilei de 11 septembrie, in Spitalul Judetean Constanta.

Investitiile straine directe, mai mici cu 17,22%

Investitiile straine directe au scazut cu 17,22% in primele sapte luni din acest an, comparativ cu perioada similara din 2016, la 2,369 miliarde euro, potrivit datelor Bancii Nationale a Romaniei BNR), date ieri publicitatii.

Review George Butunoiu: Mai bine decat un simplu steakhouse

La Estancia este un restaurant nou al Bucurestiului, deschis in vara lui 2017 in cartierul Primaverii, intr-o frumoasa casa boiereasca din elegantul si bogatul cartier, foarte aproape de Piata Charles de Gaulle.

Veniturile americanilor au ajuns la maxime istorice, dar discrepantele se adancesc: O familie de asiatici castiga de peste doua ori mai mult decat una de afro-americani / Ce se va intampla cu economia SUA sub Administratia Trump?

Veniturile clasei medii din SUA au crescut anul trecut pana la cel mai inalt nivel inregistrat vreodata, in conditiile in care saracia a scazut, iar ciatricile recesiunii din ultimul deceniu incep sa dispara.

Studiu iSense Solutions: Romanii sunt mai intelegatori cu brandurile care gresesc

Noua din zece romani prefera persoanele care au anumite defecte pe care si le recunosc, in detrimentul celor perfecte sau care sunt in cautarea perfectiunii. Aceasta atitudine este prezenta si in relatia consumatorilor cu brandurile 7 din 10.

Cele 48 de zone ale mortii din Capitala. Cine-i mai vinovat de accidentele din trafic: soferii sau pietonii

A fost intocmita o noua harta cu zonele cele mai periculoase din Capitala. Neacordarea de prioritate, ignorarea culorilor semaforului si traversarea prin loc nepermis sunt principalele cauze ale accidentelor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )