Libnet.ro
UNICEF

13:30

BBC: Donald Trump, unul dintre cei mai putin populari presedinti din epoca moderna

Hotnews Hotnews,
 BBC: Donald Trump, unul dintre cei mai putin populari presedinti din epoca moderna

Donald Trump a promis sa schimbe fata politicii americane si sa transfere puterea inapoi oamenilor. Dupa 12 luni de la investirea in functia de presedinte al SUA,BBCface un rezumat al reusitelor si nereusitelor sale. Trump este unul dintre cei mai putin populari presedinti din epoca moderna. continuă pe Hotnews

Unul dintre cei mai de succes piloti de Formula 1 din istorie a murit

Dan Gurney, unul dintre cei mai buni piloti de Formula 1, a murit la varsta de 86 de ani. Gurney este al doilea cel mai de succes pilot american de formula 1 din istorie, dupa Mario Andretti. De-a.

A fost prins! Unul dintre cei mai cautati interlopi din Romania, extradat din Germania. Ce infractiuni l-au adus pe aceste pe locul 4 in lista Europol (FOTO, VIDEO)

Unul din cei mai cautati infractori romani a fost adus in tara. Mihai Misirelicu a fost prins in Germania si a fost extradat. Acum are de executat 11 ani de inchisoare, fiind condamnat.

Doliu in lumea cinematografiei! A murit unul dintre cei mai apreciati regizori

Lumea cinematografiei este din nou in doliu. Regizorul si scenaristul american Hugh Wilson, cel care a realizat cunoscuta comedie Academia de Politie, a murit la varsta de 74 de ani,.

Doliu in lumea cinematografiei! A murit unul dintre cei mai apreciati regizori...

Lumea cinematografiei este din nou in doliu. Regizorul si scenaristul american Hugh Wilson, cel care a realizat cunoscuta comedie Academia de Politie, a murit la varsta de 74 de ani,.

A fost descoperit unul dintre cele mai mari diamante din lume. Bijuteria este evaluata la 33 milioane de euro

Unul dintre cele cinci cele mai mari diamante descoperite in lume, o gema de 910 carate, a fost extras recent din Lesotho, a anuntat, luni, compania miniera britanica Gem Diamonds. Piatra pretioasa,.

Dezvaluiri uimitoare facute de iubita unuia dintre cei mai ravniti celibatari din lume: E nebun de-a dreptul! Dupa ce bea, incepe sa

Inca un mit a fost demontat. Barbatul perfect nu exista. Una dintre fostele iubite ale lui Lewis Hamilton, Veronica Valle, a facut dezaluiri incredibile cu privire la campionul de Formula 1. Desi.

India: Un nou-nascut prematur, cu o greutate de doar 400g, printre cei mai mici din istorie sa supravietuiasca

Unul dintre cei mai mici nou-nascuti din istorie ce a reusit sa supravietuiasca, va ajunge in sfarsit acasa alaturi de parintii sai, dupa ce si-a petrecut primele sase luni din viata in spital.

India: Un nou-nascut prematur, cu o greutate de doar 400 de grame, printre cei mai mici din istorie care au supravietuit

Unul dintre cei mai mici nou-nascuti din istorie ce a reusit sa supravietuiasca va ajunge in sfarsit acasa alaturi de parintii sai, dupa ce si-a petrecut primele sase luni din viata in spital.

Unul dintre cele mai cunoscute branduri romanesti a intrat in insolventa

Producatorul de incaltaminte Clujana, care a acumulat datorii de peste 13 milioane de lei, a intrat in insolventa, in urma unei decizii luate joi de Tribunalul Specializat Cluj. Activitatea la.

Comisia Europeana trimite zeci de milioane de euro in unul dintre cele mai sarace judete din Romania. Banii ar putea sa ramana necheltuiti

Un comunicat de presa, remis zilele trecute, anunta cu mare pompa ca unul dintre cele mai sarace judete ale Romaniei a primit, de la Comisia Europeana, o finantare de peste 57 de milioane de euro, bani alocati Romaniei prin semnatura comisarul european pentru politica regionala Corina Cretu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )