Libnet.ro
UNICEF

07:00

BCE: Bulgaria si Croatia, acceptate in anticamera zonei euro

Hotnews Hotnews,
 BCE: Bulgaria si Croatia, acceptate in anticamera zonei euro

Bulgaria si Croatia au fost acceptate sa se alature ERM-2 mecanismul ratelor de schimb, n. r. ), o perioada obligatorie de doi ani inainte de adoptarea monedei euro, a anuntat Banca Centrala Europeana BCE), in ceea ce ar urma sa fie prima expansiune a zonei euro de dupa 2015. continuă pe Hotnews

BANCA CENTRALA EUROPEANA: Bulgaria si Croatia au fost acceptate in anticamera zonei euro

Bulgaria si Croatia au fost acceptate sa se alature ERM-2 mecanismul ratelor de schimb-n. r. ), o perioada obligatorie de doi ani inainte de adoptarea monedei euro.

Bulgaria si Croatia ar putea intra in acest an in anticamera zonei euro

Oficialii zonei euro sunt pregatiti sa lase Croatia si Bulgaria sa se alature ERM-2 mecanismul ratelor de schimb-n. r. ), o perioada obligatorie de doi ani, inainte de adoptarea monedei euro, posibil in 2023, au declarat pentru Reuters surse care au dorit sa-si pastreze anonimatul, anunta Agerpres.

PROGNOZA DE VARA Comisia Europeana inrautateste perspectiva zonei euro si mentine contractia Romaniei

Potrivit Comisiei, un al doilea val de infectii in Romania sau la unul dintre principalii parteneri comerciali ar putea intarzia redresarea economiei * Iancu Guda, analist: Estimarile sunt mai pesimiste in Europa, in special din cauza rezultatelor foarte proaste pe turism * Ionut Simion, presedinte Amcham Romania: Trebuie sa ne uitam si pe cifrele de deficit * Andrei Radulescu, economist-sef Banca Transilvania: Pe termen mediu ne asteptam la continuarea procesului de convergenta economica europeana Economia zonei Euro va experimenta o recesiune de 8,7% in acest an, mai adanca decat s-a estimat anterior 7,7%), potrivit previziunilor economice intermediare, de vara, publicate ieri de Comisia Europeana.

Bulgaria si Croatia au fost acceptate in mecanismul ERM-2, care precede adoptarea euro

Bulgaria si Croatia au fost acceptate in mecanismul ERM-2, o camera de asteptare obligatorie inainte de adoptarea euro, decizie care deschide calea pentru prima extindere a zonei euro din ultimii cinci ani, a anuntat vineri Banca Centrala Europeana BCE), transmite Reuters.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )