Libnet.ro
UNICEF

00:07

BCR Banca pentru Locuinte a pierdut procesul cu Curtea de Conturi

Adevărul Adevărul,
BCR Banca pentru Locuinte a pierdut procesul cu Curtea de Conturi

Inalta Curte de Casatie si Justitie s-a pronuntat impotriva BCR Banca de Locuinte in dosarul in care Curtea de Conturi o acuza ca a acordat prime de stat anuale de pana la 250 de euro si unor persoane care nu au folosit sistemul de economisire creditare bauspar). continuă pe Adevărul

PRIVIND DISPUTA CU CURTEA DE CONTURI: BCR Banca pentru Locuinte, decizie nefavorabila la ICCJ

BCR Banca pentru Locuinte BCR BpL) anunta ca a primit o decizie nefavorabila la inalta Curte de Justitie in disputa cu Curtea de Conturi referitoare la sistemul de economisire-creditare, potrivit unui comunicat al BCR BpL remis, astazi, Redactiei noastre.

BCR Banca pentru Locuinte s-ar putea adresa instantelor internationale impotriva deciziei inaltei Curti

BCR Banca pentru Locuinte BCR BpL) anunta ca a primit o decizie nefavorabila la inalta Curte de Justitie in disputa cu Curtea de Conturi referitoare la sistemul de economisire-creditare Bauspar). BCR BpL a respectat prevederile legale atat inainte, cat si dupa revizuirea legii care reglementeaza activitatea de economisire-creditare, lege care are la baza cele mai bune practici din Uniunea Europeana, si va continua sa reprezinte drepturile clientilor cat si propriile drepturi, dupa publicarea motivatiei deciziei luate de inalta Curte. Optiunile legale luate in considerare de banca sunt atat actiuni legale in Romania, cat si la curtile internationale.

SCANDALUL DIN PIATA BANCILOR PENTRU LOCUINTE BCR BpL pierde procesul impotriva Curtii de Conturi

iCCJ a intors decizia Curtii de Apel din 2017 * BCR BpL trebuie sa restituie statului primele acordate clientilor * Erste Group constituie un provizion de 230 milioane euro * BCR BpL ia in considerare actiuni inclusiv in instantele internationale Scandalul din piata bancilor noastre pentru locuinte a ajuns intr-un punct foarte sensibil. BCR Banca pentru Locuinte BpL) a pierdut la inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) procesul impotriva Curtii de Conturi in care banca a contestat decizia institutiei de control, de la finalul lui 2015, ce stipula ca BCR BpL trebuie sa restituie statului primele acordate anterior clientilor in scopul obtinerii unui credit pentru imbunatatirea conditiilor locative, prime in valoare de pana la 250 de euro anual.

Decizie nefavorabila pentru vechii clienti ai bancilor pentru locuinte

Problemele pentru clientii bancilor pentru locuinte nu par a se apropia de final. BCR Banca pentru Locuinte anunta ca a primit o decizie nefavorabila la Inalta Curte de Justitie in disputa cu Curtea de Conturi referitoare la sistemul de.

PENTRU CAZUL JURIDIC PIERDUT IN TARA NOASTRA: Erste pune deoparte 230 milioane de euro

Grupul bancar austriac Erste a anuntat, astazi, ca va pune deoparte pana la 230 milioane de euro ca rezultat al deciziei instantei supreme din Romania legata de activitatile de afaceri ale subsidiarei sale locale BCR Banca pentru Locuinte, transmite Reuters.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2474 seconds )