Libnet.ro
UNICEF

06:45

Beatrice Mahler, despre experientele pacientilor infectati cu SARS-CoV-2: Este momentul sa facem publice aceste povesti!

Antena3 Antena3,
Beatrice Mahler, despre experientele pacientilor infectati cu SARS-CoV-2: Este momentul sa facem publice aceste povesti!

Beatrice Mahler, managerul Institutului de Pneumoftiziologie Marius Nasta din Bucuresti, a vorbit in exlusivitate la Antena 3 despre experientele pacientilor infectati cu SARS-CoV-2 si mai ales despre simptomatologia lor care este una extrem de variata. continuă pe Antena3

Beatrice Mahler, despre infectiile nosocomiale din spitale: Sunt o problema pentru toate spitalele din toata lumea si ar trebuiextrem de atent monitorizate, depistate si tratate

Niciun sfert dintre spitale nu au raportatinfectiile nosocomiale, chiar daca ar fi fost in atributia acestora, potrivit unui raport. Doar in doua din 10 spitale de la noi din tara sunt.

CORONAVIRUS |Medicul Beatrice Mahler: Daca in aceasta saptamana nu sarim peste 5.000 de cazuri, putem spera sa intram intr-o faza de platou. Depinde de fiecare dintre noi (VIDEO)

Managerul Institutului de Pneumoftiziologie Marius Nasta din Bucuresti, Beatrice Mahler, lanseaza un avertisment dur. in opinia sa, luna noiembrie va fi una de foc deoarece situatia cauzata de pandemia de co.

Dr. Beatrice Mahler: Noiembrie va fi o luna de foc pentru spitalele din Romania

La Institutului de Pneumoftiziologie Marius Nasta din Bucuresti nu mai sunt locuri libere la Terapie Intensiva. Beatrice Mahler, managerul de la Marius Nasta a declarat ca noiembrie va fio luna de foc pentru spitalele din tara.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )