Libnet.ro
UNICEF

16:31

Bebelus mort dupa ce nu a mai fost schimbat doua saptamani: mama a primit inchisoare pe viata

Adevărul Adevărul,
Bebelus mort dupa ce nu a mai fost schimbat doua saptamani: mama a primit inchisoare pe viata

O femeie din localitatea New Hampton, Iowa, a primit pedeapsa cu inchisoare pe viata dupa ce si-a lasat copilul nou nascut sa moara in chinuri. Dependenta de droguri, aceasta nu si-a mai ingrijit copilul timp de doua saptamani, micutul decedand din cauza malnutritiei, deshidratarii si infectie cu E. coli. continuă pe Adevărul

Moartea groaznica de care a avut parte un bebelus: mama nu i-a schimbat scutecul doua saptamani. Pedeapsa primita de femeie

O femeie din localitatea New Hampton, Iowa, a primit inchisoare pe viata dupa ce si-a lasat copilul nou nascut sa moara in chinuri groznice. Dependenta de droguri, mama nu si-a mai ingrijit copilul timp de doua saptamani, micutul decedand din cauza malnutritiei, deshidratarii si infectiei cu E. coli.

Telecabina Cetatii Devei a fost reparata de doua saptamani, dar inca nu poate functiona. A ramas oprita de cinci luni

Reparatia telecabinei Cetatii Devei a costat 12. 000 de euro, dar, desi a fost finalizata in urma cu doua saptamani, instalatia nu poate fi folosita.

Aceasta mama nu a schimbat scutecul copilului ei timp de doua saptamani. Baietelul a fost gasit sangerand pe gura nemiscat in patut de 14 zile

Un baietel a murit in chinuri groaznice, deshidratat si de la o infectie provocata de scutecul neschimbat de 14 zile. Micutul Sterling Koehn a fost gasit sangerand pe gura, dupa ce a stat doua.

Dieta Mihaelei Bilic: Scapa de trei kilograme in doua saptamani

Mihaela Bilic, nutritionistul vedetelor, a realizat un meniu care promite slabirea cu pana la 3 kilograme in doua saptamani. Pentru ca rezultatele sa fie de durata, regimul trebuie tinut trei luni,.

Au mai ramas doar doua zile pana la Gala Premiilor Oscar - VIDEO

Au mai ramas doar doua zile pana la cel mai mare eveniment din lumea cinematografiei. Gala Oscarurilor nu va avea in mod oficial o gazda, dar presa speculeaza ca ceremonia va fi moderata de actrita Whoopi.

Euro revine la peste 4.76 lei, curs care a mai fost vizitat la finalul lunii trecute

In linie cu celelalte monede ale tarilor din jur, leul a scazut vineri in fata euro, BNR calculand o medie de 4. 7619 lei pentru un euro, nivel care a mai fost atins la finalul lunii ianuarie. Moneda unica se tranzactioneaza intr-un interval ingust in jurul nivelului USD 1. 1335/EUR fata de dolar inaintea comentariilor asteptate de la presedintele BCE.

Cine este Razvan Cuc, propunerea pentru Transporturi: A mai fost ministru al transporturilor, criticat chiar si n partid pentru blocarea investitiilor/ n mandatul sau i-a sporit averea

Deputatul PSD Razvan Cuc 37 ani), propus de PSD ministru la transporturi, a mai detinut aceasta functie in guvernele Grindeanu si Tudose. A fost dur criticat, chiar in propriul partid, pentru faptul ca in mandatul sau nu a avansat niciun proiect important de infrastructura. De altfel, in ianuarie 2017, intrebat de jurnalisti cati kilometri de autostrada vor fi construiti in acel an, Cuc a raspuns: Nu promit niciun kilometru de autostrada. Si chiar s-a tinut de cuvant. Potrivit ultimei declaratii de avere, in 2017, cand a fost ministru, a achizitionat mai multe imobile. Figureaza si cu 200. 000 lei primiti ca donatie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )