Libnet.ro
UNICEF

08:15

Bebelus mort, dupa ce i s-a facut rau in timpul slujbei de botez. Politistii au deschis o ancheta

Antena3 Antena3,
Bebelus mort, dupa ce i s-a facut rau in timpul slujbei de botez. Politistii au deschis o ancheta

Politistii ieseni au demarat cercetari in cazul unui copil de doua luni caruia i s-a facut rau in timpul slujbei de botez si a murit la scurt timp, la spital. Incidentul s-a petrecut la o biserica. continuă pe Antena3

Ancheta a Politiei Iasi, dupa ce unui copil de doua luni i s-a facut rau in timpul slujbei de botez si a murit la spital

Politistii ieseni au demarat cercetari in cazul unui copil de doua luni caruia i s-a facut rau in timpul slujbei de botez si a murit la scurt timp, la spital. Incidentul s-a petrecut la o biserica din localitatea Ciurea, scrie news. ro.

Bebelus mort dupa ce i s-a facut rau in timpul slujbei de botez. Politistii au deschis o ancheta

Politistii ieseni au demarat cercetari in cazul unui copil de doua luni caruia i s-a facut rau in timpul slujbei de botez si a murit la scurt timp, la spital. Incidentul s-a petrecut la o biserica.

Bebelus mort la scurt timp dupa botez. Cum explica Mitropolia scufundarea de trei ori in cristelnita

Preotul paroh din localitatea ieseana in care un bebelus a murit imediat dupa botez exclude ipoteza potrivit careia copilul ar fi inghitit apa in timpul slujbei religioase. Purtatorul de.

Jurnalist Financial Times, considerat mort dupa ce a fost tras sub apa de un crocodil in Sri Lanka

Paul McClean, jurnalist Financial Times, este considerat mort dupa ce martori au vazut cum un crocodil l-a tras in apa intr-o laguna din Sril Lanka, noteaza Guardian.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )