Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un bebelus a murit, dupa ce a fost uitat de parinti in masina. Descoperirile socante facute de medici

Antena3 Antena3,
Un bebelus a murit, dupa ce a fost uitat de parinti in masina. Descoperirile socante facute de medici

Un copil de opt luni a murit dupa ce a fost lasat in interiorul unei masini in plina vara, timp de trei ore, in timp ce parintii si bunica sa fumau canabis. Isaia Neil nu a dat niciun semn de viata cand. continuă pe Antena3

Tragedie in Olt. Un barbat a murit dupa ce masina in care se afla a fost lovita de tren

Un barbat de 76 de ani a murit dupa ce autoturismul pe care il conducea a fost lovit de un tren de calatori, in comuna Ganeasa, a anuntat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de urgenta I.

O femeie a fost calcata de masina in timp ce strica Bye Miami

O femeie de 23 de ani a murit dupa ce a cazut de la geamul masinii in care se afla si de care atarna in timp ce strigand Bye Miami, relateaza abc7chicago. com. Mariah Michelle Logan se dusese intr-o.

Caz socant in Timisoara. Un pacient a murit dupa ce ar fi fost operat de un voluntar

Conducerea Spitalului Judetean Timisoara a facut o plangere la Politie si la Parchet dupace un barbat, operat de trei ori, a murit in spital. Rudele au sesizat cabarbatul a fost operat de un.

Situatie revoltatoare in Sibiu. Un copil de doi ani a murit dupa ce a cazut de la etajul patru al unui bloc

Un copil de doi ani a murit dupa ce ar fi cazut de la geamul unei locuinte din Sibiu, de pe strada Vrancei. ISU Sibiu a intervenit la locul accidentului dupa un apel venit pe numarul de urgenta 112. Copi.

Un copil de 2 ani a murit dupa ce un barbat s-a asezat pe el drept pedeapsa

Un copil de 2 ani din SUA a murit dupa ce un barbat s-a asezat pe el, ca pedeapsa pentru ca i-a luat telefonul. Larry Murphy, de 31 de ani este acuzat de omor de gradul I. Mama copilului a povestit ca.

O adolescenta de 14 ani a murit, dupa ce a facut o greseala aparent banala

O adolescenta de 14 ani a murit, dupa ce a facut o greseala aparent banala. Mai precis tanara si-a luat telefonul care statea la incarcat in baie. intr-o clipa de neatentie, Yulia Vysotskaya din Rusia.

Tragedie la Sibiu. Un baietel de un an si sapte luni a murit dupa ce a cazut de la etajul patru al unui bloc

Un baietel in varsta de un an si sapte luni a decedat luni seara, dupa ce a cazut de la etajul patru al unui bloc din municipiul Sibiu, moartea copilului fiind cercetata de politisti, a anuntat purtatorul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )