Libnet.ro
UNICEF

00:06

Un bebelus roman, gasit mort in casa familiei lui din Italia

Antena3 Antena3,
Un bebelus roman, gasit mort in casa familiei lui din Italia

Autoritatile din provincia Ragusa, Italia, fac cercetari in cazul mortii unui baietel de 6 luni care a fost gasit in casa familiei lui din Comiso. Mama copilului este romanca, iar tatal este tunisian si se. continuă pe Antena3

Bebelus roman de doar 6 luni, gasit MORT de mama sa, in Italia. Ipoteza teribila pe care o ia in calcul politia (FOTO)

Tragedie in Italia! Un bebelus roman de doar sase luni a fost gasit mort de catre mama sa, in timp ce dormea in patut,in casa familiei din Comiso. Potrivit ragusaoggi. it, mama baietelului de doar 6.

Italianul care i-a dat foc iubitei sale romance, gasit mort in puscarie. Trei copii au ramas orfani dupa moartea femeii

Gimino Chirichella, italianul care i-a dat foc Mihaelei Senchiu, a fost gasit mort in celula sa, din inchisoarea de la Fogia, anunta presa din Peninsula. Trupul lui Gimino Chirichella a fost gasit fara.

Italianul care i-a dat foc iubitei sale romance, gasit mort in puscarie. Trei copii au ramas orfani dupa moartea femeii

Gimino Chirichella, italianul care i-a dat foc Mihaelei Senchiu, a fost gasit mort in celula sa, din inchisoarea de la Fogia, anunta presa din Peninsula.

inca un mistret din padurile Buzaului gasit mort din cauza pestei porcine africane

Pesta porcina africana se extinde cu o viteza ingrijoratoare. Miercuri, a fost confirmata prezenta virusului PPA la un porc mistret gasit mort in fondul de vanatoare 27 Berca, pe raza administrativ teritoriala a UAT Berca. Ancheta epidemiologica este in desfasurare.

Andrei a fost gasit mort in baie. Descoperirea macabra a fost facuta chiar de mama sa.Ce s-a intamplat, dupa apelul femeiila 112

Andrei Berevoianu, un tanar de 25 de ani, a fost gasit mort in baie de parintii sai. Tragedia a avut loc incomuna Nucsoara, satul Sboghitesti, judetul Arges. Mama tanarului a sunat la 112,.

Descoperire socanta in Braila. A fost gasit mort in cada. Baiatul avea doar 15 ani

Un adolescent de numai 15 ani si-a gasit moartea intr-un mod suspect. Duminica seara, tanarul care locuia cu familia in localitatea Chiscani a intrat in baie pentru a se spala, insa nu a mai iesit. Un.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )