Libnet.ro
UNICEF

12:45

Bebino, seful Clanului Sportiv, detalii exclusive din timpul rafuielii mafiote: Sunt un premiu pentru procurori

Antena3 Antena3,
Bebino, seful Clanului Sportiv, detalii exclusive din timpul rafuielii mafiote: Sunt un premiu pentru procurori

Marius Alecu, zis Bebino, a povestit in excluvitate pentru Antena 3 varianta sa de adevar despre ce s-a intamplat in timpul rafuielii mafiote cu clanul rival din Capitala. Acesta a adaugat ca este doar un premiu pentru procurori, insa se considera nevinovat. continuă pe Antena3

Anchetatorii au descins la casa interlopului Bebino. Seful Clanului Sportivilor fusese plasat, marti, in arest la domiciliu (VIDEO)

Perchezitii de amploare in aceasta dimineata la domiciliul interlopului Bebino! O usa ar fi fost sparta si s-ar fi cautat arme. De asemenea, ar fi fost ridicate telefoanele membrilor clanului. Curtea de Apel Bu.

Interlopul BEBINO, adus cu targa la proces: Seful Clanului Sportivilor vrea sa-i induplece pe judecatori (VIDEO)

Marius Alecu, zis Bebino, a fost adus marti dimineata, pe targa, cu ambulanta, la Curtea de Apel Bucuresti. Bebino cere sa fie liber. Dupa macelul de la inceputul anului in care a fost implicat,.

Bebino, liderul Clanului Sportivilor, a fost plasat in arest la domiciliu. Pijamalele cu ursuleti panda purtate de interlop i-au induplecat pe magistrati

Pijamalele cu ursuleti panda i-au induplecat pe magistrati. Interlopul Bebino, cel care a fost ranit in urma cu 2 saptamani intr-o altercatie cu un clan rival, a fost plasat in arest la domiciliu. Marius Alecu se afla la.

Celebrul interlop Bebino, liderul Clanului Sportivilor, a fost adus in fata judecatorilor pe targa

Imagini de senzatie la Curtea de Apel Bucuresti. Celebrul interlop Bebino a fost adus in fata judecatorilor pe targa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )