Libnet.ro
UNICEF

01:05

BEC, date partiale pentru Sectorul 1, dupa 96% din voturi numarate: Clotilde Armand - 41,03%; Daniel Tudorache - 39,78%

Hotnews Hotnews,
 BEC, date partiale pentru Sectorul 1, dupa 96% din voturi numarate: Clotilde Armand - 41,03%; Daniel Tudorache - 39,78%

Candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS la Primaria Sectorului 1, Clotilde Armand, se mentine pe primul loc la alegerile locale cu 41,03% din voturi, la o diferenta de 1,25% de candidatul PSD, Daniel Tudorache, care are 39,78%, potrivit datelor partiale centralizate de BEC pana marti, la ora 20. 00, dupa numararea a 96% dintre voturi. continuă pe Hotnews

BEC, date partiale, ora 20: Armand, Mihaiu, Negoita, Baluta, Piedone si Ciucu sunt primii in cursele pentru sectoarele Capitalei

Clotilde Armand, Radu Mihaiu, Robert Negoita, Daniel Baluta, Cristian Popescu Piedone si Ciprian Ciucu se afla pe primul loc in cursele pentru primariile de sector, potrivit datelor partiale centralizate de.

WTA a anuntat clasamentul oficial. Cum sta Simona Halep, dupa victoria din primul tur de la Roland Garros

Womens Tennis Association a anuntat clasamentul oficial. Cum sta Simona Halep dupa victoria din primul tur de la turneul Roland Garros, vedeti un pic mai jos. Pe ce loc WTA se situeaza Simona Halep dupa victoria din primul tur de la turneul Roland Garros Asociatia de Tenis Feminin WTA) a anuntat, luni dimineata, 28 septembrie .

Sapte persoane, retinute la o zi dupa atacul din Paris

Sapte persoane au fost retinute, dupa atacul din fata fostelor birouri ale revistei Charlie Hebdo din Paris, iar principalul suspect este arestat, informeaza oficialii.

Clotilde Armand a castigat cursa pentru Sectorul 1, cu peste 1.000 de voturi avans fata de Daniel Tudorache. BEC ar putea decide, miercuri, renumararea voturilor

Clotilde Armanda castigat matematic cursa pentru Primaria Sectorului 1 al Capitalei, in dauna primarului in exercitiu Daniel Tudorache. Candidata USR-PLUS si PNL are un procent de 40,95% 36. 454 de voturi va.

Omul de afaceri Mohammad Murad, candidat independent, a cerut BEC anularea alegerilor pentru Primaria Mangalia

Candidatul independent la Primaria Mangalia, Mohammad Murad, a cerut Biroului Electoral Central anularea alegerilor pentru functia de primar, considerand ca, in urma unui incident din ziua alegerilor locale, in care el nu a fost implicat, dar legat de care s-a afirmat in spatiul public ca el ar fi oferit mita alegatorilor sau ca ar fi fost retinut, a influentat alegatorii si i-a impiedicat pe acestia sa-l voteze. Murad se situa ieri pe locul al doilea in cursa pentru Primaria Mangalia, dupa numararea a 81% din voturi, conform rezultatelor provizorii transmise BEC, relateaza news. ro.

MAI a solicitat BEC prelungirea votarii pentru cei care sunt in proximitatea sectiilor

MAI a cerut duminica, printr-o nota adresata BEC, prelungirea votului dupa ora 21. 00 din cauza ingreunarii procesului elecotral in unele sectiile de votare. Pentru ca procesul electoral sa fie prelungit, solicitarea trebuie aprobata de Biroul Electoral Central.

Marian Oprisan, dupa infrangerea din Vrancea: Am sufletul impacat, lupta continua!

Marian Oprisan, liderul PSD Vrancea, presedinte de Consiliu Judetean si candidat pentru aceeasi functie la scrutinul loca, a reactionat dupa infrangerea surprinzatoare de duminica in fata liberalului Catalin Toma.

Giorgiana Hosu se muta la Parchetul General, dupa demisia din fruntea DIICOT

Giorgiana Hosu s-a transferat la Parchetul General, dupa ce si-a dat demisia vinerea trecuta de la conducerea DIICOT, in urma condamnarii sotului sau, in prima instanta, la trei ani de inchisoare cu suspendare.

SUA au facut pregatirile pentru retragerea personalului diplomatic din Irak, starnind temeri de razboi in regiune

Washingtonul a facut pregatirile pentru retragerea diplomatilor din Irak, dupa ce a avertizat Bagdadul ca si-ar putea inchide ambasada, au afirmat doi oficiali irakieni si doi diplomati occidentali. Miscarea i-.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )