Libnet.ro
UNICEF

00:06

Becali, oferta de 1.8 milioane de euro pentru Andrei Ivan

Online Sport Online Sport,
Becali, oferta de 1.8 milioane de euro pentru Andrei Ivan

Gigi Becali a ramas impresionat de Andrei Ivan dupa dubla pe care FCSB a disputat-o contra celor de la Rapid Viena in playoff-ul Europa League si anunta ca a facut o oferta pentru achizitionarea acestuia. continuă pe Online Sport

Vanzarea unui simbol: 670 milioane euro pentru stadionul Wembley

Fotbalul a devenit o industrie i in aceasta totul este de vanzare, inclusiv simbolurile au un pre . Conducerea Federatiei engleze de fotbal a aprobat planul privind vanzarea stadionului Wembley din Londra catre omul de afaceri pakistanezo-american Shahid Khan, in schimbul sumei de 600 milioane lire sterline 670 milioane euro). Vanzarea celebrei arene va fi prezentata consiliului FA din care fac parte, de asemenea, membrii Premier League, intre alte organizatii), in cadrul unei reuniuni care va avea loc pe 11 octombrie.

Paralela 45 estimeaza vanzari de 60 milioane euro, pentru 2018

Vanzarile agentiei de turism Paralela 45 au crescut cu 25%, in primele noua luni ale anului, si estimeaza ca va ajunge la un rulaj anual de 60 de milioane de euro, potrivit reprezentantilor companiei.

Lichiditate de 3,18 milioane de euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 14,84 milioane lei 3,18 milioane de euro).

Autoritatile trebuie sa ramburseze 150 milioane euro catre UE, n octombrie

Romania trebuie sa plateasca, in octombrie, 150 milioane euro, catre Uniunea Europeana, din imprumutul stand-by contractat in 2009, dupa ce in aprilie suma rambursata s-a ridicat la 1,2 miliarde euro, conform datelor Ministerului Finantelor Publice MFP).

HARTA INTERACTIVA Au fost desemnati constructorii pentru jumatate din Drumul expres Pitesti - Craiova: 385 de milioane de euro pentru circa 60 de km. Vezi cine sunt cstigatorii si pe unde va trece viitoarea sosea

Castigatorii contractelor de proiectare si executie a Tronsonului 1 17,7 km) si Tronsonului 2 39,85 km) parte din Drumul Expres Pitesti - Craiova 121 km) au fost desemnati de catre Compania de Autostrazi. Tronsonul 1 va fi executat de catre italienii de la Tirrena Scavi pentru circa 76 de milioane de euro, iar Tronsonul 2, care va ocoli si orasele Bals si Slatina, va fi construit de asocierea SAPE Construct SRL - Spedition UMB SRL - Tehnostrade SRL - Consitrans SRL pentru circa 309 milioane de euro. Contractele vor fi semnate abia dupa rezolvarea eventualelor contestatii. Tronsoanele 3 si 4 sunt in prezent disputate in justitie la inalta Curte.

Unda verde pentru accesarea de fonduri europene n valoare de 30 milioane de euro pentru digitalizarea sistemului medical romnesc

Digitalizarea informatiilor aferente concediilor medicale si biletelor de trimitere, cresterea gradului de utilizare a Dosarului Electronic de Sanatate, telemedicina si realizarea unei retele nationale informatice de terapie intensiva ATI) sunt cateva dintre proiectele care vor putea fi finantate in cadrul unui nou apel de proiecte, lansat saptamana trecuta de Ministerul Comunicatiilor si Ministerul Fondurilor Europene. Apelul de proiecte dispune de fonduri nerambursabile FEDR in valoare de 30 milioane de euro, iar durata maxima de implementare a proiectelor este de 36 de luni de la data semnarii contractului de finantare.

Brasov: Tunel de 4 milioane de euro pentru reteaua de evacuare a apei menajere

Tunelul, care a fost construit in Poiana Brasov si a costat 3. 9 milioane de euro, face parte din reteaua de apa menajera a orasului. Constructia a durat patru ani, iar lucrarile au fost ingreunate de faptul ca.

Statul da 385 de milioane de euro pentru 60 de kilometri de drum expres Pitesti-Craiova: Cine sunt castigatorii contractelor

Compania de Autostrazi a stabilit castigatorii contractelor de proiectare si executie a Tronsoanelor 1 si 2 din Drumul Expres Pitesti - Craiova. in total, pentru aproximativ 60 de kilometri, statul roman va.

Razvan Vulcanescu: In opt ani am decontat peste jumatate de miliard de euro pentru tratamente in strainatate

Presedintele CNAS, Razvan Vulcanescu, a declarat miercuri la Parlament ca in opt ani s-a decontat o suma de peste jumatate de miliard de euro pentru tratamente pacientilor romani in strainatate, potrivit Agerpres .

UniCredit a vandut in Bulgaria credite neperformantede 249 milioane euro

Grupul bancar italian UniCredit, prin intermediul subsidiarei sale din Bulgaria UniCredit Bulbank, a ajuns la un acord cu DCA, parte a grupului B2Holding, pentru vanzarea unui pachet de credite neperformante in valoare de 249 milioane de euro, informeaza un comunicat de presa, potrivit Agerpres.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )