Libnet.ro
UNICEF

12:15

Beijingul schimba strategia: protestele din Hong Kong, transmise de presa chineza

Adevărul Adevărul,
Beijingul schimba strategia: protestele din Hong Kong, transmise de presa chineza

Presa chineza de stat a publicat imagini cu urmarile ultimelor proteste antiguvernamentale din Hong Kong, acest lucru marcand o schimbare de strategie care pare sa aiba drept scop canalizarea furiei publice impotriva demonstrantilor, in timp ce Beijingul da semne ca vrea o reactie mai dura a autoritatilor din oras, potrivit Wall Street Journal. continuă pe Adevărul

China: Cere SUA sa nu se mai implice in protestele din Hong Kong

China a declarat ca oficialii americani sunt de vina de violentele din Hong Kong si au cerut Statelo.

Protestele din Hong Kong: Politia a folosit gaze lacrimogene impotriva manifestantilor

Politia din Hong Kong a dispersat o noua demonstratie masiva impotriva autoritatilor locale pro-Beij.

UPDATE Un grup de indivizi mascati au agresat mai multe persoane intr-o gara din Hong Kong

Un grup de indivizi mascati, inarmati cu bastoane, au agresat duminica mai multe persoane intr-o gara din Hong Kong, la scurt timp dupa un nou miting pro-democratie in centrul orasului, ce a fost insa dispersat de fortele de ordine, care au folosit gaze lacrimogene si gloante de cauciuc, scrie Mediafax, citand BBC.

Politia din Hong Kong a facut probabil cea mai mare captura de explozibili din istoria sa, cu o zi inainte de noi proteste antiguvernamentale

Politia din Hong Kong a capturat ceea ce se crede a fi cea mai mare cantitate de materiale explozibile descoperita in oras, intr-un raid care a avut loc vineri noapte la o fabrica in care se presupunea ca se realizeaza bombe, relateaza CNN.

China acuza SUA ca se afla in spatele protestelor violente din Hong Kong

China a informat marti ca oficialii americani sunt responsabili de haosul si violentele din Hong Kong si a cerut SUA sa nu se mai amestece in protestele de acolo, informeaza Reuters.

Politia din Hong Kong a facut cea mai mare captura de explozibili puternici in locuinta unui barbat ce pare a avea legatura cu o grupare extremista

Politia din Hong Kong a confiscat vineri probabil cel mare depozit de explozibili de mare putere descoperit in acest oras, in urma unei descinderi intr-o presupusa fabrica de asamblare a bombelor, chiar inainte de noile valuri de proteste din weekend, relateaza CNN.

VIDEO Confruntari violente la Hong Kong intre protestatari si fortele de ordine: Politia a tras cu gloante de cauciuc in manifestanti

Sute de mii de protestatari au iesit iar duminica in strada la Hong Kong, unde unii dintre manifestati au aruncat cu oua si au desenat graffiti-uri pe cladirea biroului de legatura al Chinei din acest stat semiautonom, in contextul in care furia care a pornit ca o nemultimire fata proiectul de lege ce a fost deja suspendat si care viza autorizarea extradarilor spre China s-a extins. Politia din Hong Kong a folosit din nou gaze lacrimogene pentru a dispersa protestatarii, intr-un ultim val de violente. 34: Politia trage cu gloante de cauciuc in protestatarii antiguvernamentali AFP).

China cere Statelor Unite sa nu se mai implice in Hong Kong

China a informat marti ca oficialii americani sunt responsabili de haosul si violentele din Hong Kong si a cerut SUA sa nu se mai amestece in afacerile interne ale orasului, informeaza Reuters.

Noi proteste violente in Hong Kong. Oamenii au luat cu asalt reprezentanta Chinei din oras, iar politia a intervenit in forta pentru a-i dispersa (VIDEO)

Politia din Hong Kong a folosit gaze lacrimogene, duminica, pentru a-i imprastia pe protestatari, care reclama proiectul de lege privind extradarile spre China continentala, pe care-l considera un nou atentat.

VIDEO Furie la Hong Kong, dupa ce manifestantii pro-democratie au fost atacati cu brutalitate de barbati suspectati ca fac parte din temutele triade

Furia populatiei creste in Hong Kong, dupa atacurile brutale impotriva manifestantilor pro-democratie lansate de agresori suspectati ca ar face parte din temutele triade, violente soldate cu zeci de raniti si care agraveaza criza in care a cazut fosta colonie britanica, scrie AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )