Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce beneficii pentru sanatate are guarana, unul dintre cele mai exotice fructe

Adevărul Adevărul,
Ce beneficii pentru sanatate are guarana, unul dintre cele mai exotice fructe

Fructele de guarana, un arbore care creste in bazinul Amazonului, in special in Brazilia si Argentina, au multe beneficii pentru sanatate. continuă pe Adevărul

Review George Butunoiu: Unul dintre cele mai asteptate restaurante din Bucuresti

In ianuarie s-a deschis AV8, ultimul restaurant din ansamblul Aviatorilor 8, de la Piata Victoriei. Era si cel mai asteptat din seria de restaurante de acolo, si unul dintre cele mai asteptate de pe piata Bucurestiului, fiindca se stia de mult ca se va.

Patru oameni au vazut-o pe Elodia. Marturia care a pus pe jar anchetatorii intr-unul dintre cele mai grele cazuri de crima din Romania

Cazul disparitiei avocatei Elodia Ghinescu a starnit numeroase controverse mai mult de sapte ani. Anchetatorii au avut un dosar extrem de dificil care s-a finalizat pana la urma cu condamnarea lui Cristian.

TRAGEDIE! Unul dintre cei mai apreciati DJ romani s-a stins din viata

Muzica romaneasca este in doliu! DJ Tigaie, pe numele sau real Daniel Stanciulescu, unul dintre cei mai vechi si apreciati DJ romani, s-a stins din viata. Acesta era unul dintre cei mai cunoscuti si.

Unul dintre cei mai cautati mafioti din lume, CAPTURAT in Romania

Unul dintre cei mai cautati mafioti din lume, Vito Bigione, supranumit Contabilul Il commercialista),a fost prins, joi, la Oradea. Italianul, care era urmarit international, a fost condamnat pentru.

Atunci acum! Cum s-a schimbat, de-a lungul anilor, Marina Almasan? Este una dintre cele mai longevive prezente de pe micile ecrane

Este una dintre cele mai longevive prezente de pe micile ecrane! Cu o activitate de peste trei decenii in cadrul Televiziunii Romane, Marina Almasan este una dintre cele mai iubite si recognoscibile.

Un centru modern de testare RD va fi deschis la Brasov de unul dintre cei mai mari jucatori din domeniul automotive

Schaeffler Romania marcheaza un nou pas important in dezvoltarea activitatilor de Research Development RD), prin punerea pietrei de temelie pentru unul dintre cele mai moderne centre de testare din tara.

Veste teribila pentru una dintre cele mai indragite vedete Antena 1: Din pacate, celebrul Nea Marin...

Celebrul Nea Marin a fost protagonistul unor momente foarte tensionate in emisiunea Poftiti la Nea Marin. intr-una dintre editiile noului sezon, acesta s-a enervat foarte tare pe Liviu Varciu, pe care .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )