Libnet.ro
UNICEF

07:30

BES a respins cererea lui Cristian Popescu de renumarare a voturilor din sectorul 2

Hotnews Hotnews,
 BES a respins cererea lui Cristian Popescu de renumarare a voturilor din sectorul 2

BES a respins cererea lui Dan Cristian Popescu, candidatul PSD la primaria sectorului 2, de renumarare a voturilor din sectiile de votare din acest sector. Motivul este nejustificat, tinand cont ca la sectorul 5, Biroul Electoral, pentru aceleasi motive invocate si temeiuri legale, a admis cererile formulate de PNL, PSD si USR PLUS, scrie Popescu pe pagina sa de Facebook. continuă pe Hotnews

BEC a respins cererea PSD de anulare a alegerilor sau renumarare a voturilor la sectorul 1

Biroul Electoral Central a respins cererea PSD de anulare a alegerilor sau renumarare a voturilor la sectorul 1. Decizia a fost luata cu 12 la 5.

Dan Cristian Popescu anunta ca Biroul Electoral i-a respins cererea privind renumararea voturilor din Sectorul 2

Dan Cristian Popescu, candidatul PSD pentru Sectorul 2, a declarat ca cererea sa privind renumararea voturilor din sector a fost respinsa.

CRISTIAN POPESCU PIEDONE: Nu exista temei legal pentru renumararea voturilor in Sectorul 5

Candidatul Partidului Puterii Umaniste la Primaria Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a declarat joi ca nu exista temei legal pentru renumararea voturilor in Sectorul 5.

Prim pas spre renumararea voturilor in Sectorul 5, unde primaria a fost castigata de Cristian Popescu Piedone, condamnat in prima instanta in dosarul Colectiv

Biroul Electoral a Sectorului 5 a decis, miercuri, renumararea voturilor in acest sector, acolo unde primaria a fost castigata de Cristian Popescu Piedone, condamnat in prima instanta la opt ani si sase luni.

Dan Cristian Popescu, candidatul PSD la Primaria Sectorului 2, cere renumararea voturilor: Am constatat o serie de neconcordante grave

Dan Cristian Popescu, candidatul PSD la Primaria Sectorului 2, cere renumararea voturilor si sustine ca, urmare a efectuarii numaratorii paralele a proceselor verbale aduse de catre delegatii partidului.

Ce a declarat Cristian Popescu-Piedone dupa termenul dosarului Colectiv: Sunt nevinovat! Dumnezeu mi-a ajutat

Cristian Popescu-Piedone de declarat dupa termenul de Judecata din dosarul Colectiv ca este nevinovat. Cel proaspat reales in functia de primar al Sectorului 4 spune ca a fost votat pentru functia de primar de peste 29. 000 de locuitori si ca nu este impotriva unei renumarari a voturilor, sustinand ca ar obtine unul sau doua procente .

Ce proiecte noi propun primarii de sector din Bucuresti. Cristian Popescu Piedone e cel mai nepregatit

Noii primari ai Sectoarelor din Bucuresti, in urma alegerilor locale 2020, sunt Clotide Armand, Radu Mihaiu, Robert Negoita, Daniel Baluta, Cristian Popescu si Ciprian Ciucum, conform numaratorii finalizate. in afara de reabilitarea blocurilor, amenajarea unor noi locuri de parcare si plantarea a zeci de mii de copaci, in campania electorala, ei au promis cateva proiecte .

Cristian Popescu Piedone taie in carne vie dupa castigarea Primariei Sectorului 5: Voi, necuratilor, plecati acasa!

Romania a ales inca o data sa sustina coruptia. Cristian Popescu Piedone, condamnat la 8 ani si sase luni de inchisoare cu executare, in dosarul Colectiv, pare sa fie fericitul castigator al Primariei Sectorului 5. Acest rezultat provizoriu, pentru moment, a reiesit dupa numararea a 94% din voturi, potrivit Biroului Electoral Central. De cine a .

Cristian Popescu Piedone, condamnat la inchisoare in dosarul Colectiv, a castigat alegerile pentru Primaria Sectorului 5: Cristian Bacanu si-a recunoscut infrangerea

Cristian Popescu Piedone Patridul Puterii Umaniste) a castigat alegerile pentru functia de primar al Sectorului 5 al Capitalei. Contracandidatul sau, Cristian Bacanu PNL-USRPLUS) si-a recunoscut infrangerea,.

Explicatia lui Cristian Popescu Piedone, condamnat la inchisoare in Dosarul Colectiv. De ce a ales sa candideze din nou, dupa ce si-a anuntat retragerea din politica

Cristian Popescu Piedone a revenit in politica si a bifat deja un mare succes. A castigat alegerile la Sectorul 5. Astfel, i-a surclasat pe Cristian Bacanu, de la PNL si USR PLUS, respectiv fostul primar PSD,.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )