Libnet.ro
UNICEF

13:45

Beyonce a denuntat moartea lui George Floyd la Minneapolis: Avem nevoie de justitie VIDEO

Adevărul Adevărul,
Beyonce a denuntat moartea lui George Floyd la Minneapolis: Avem nevoie de justitie VIDEO

Beyonce a denuntat, vineri seara, moartea lui George Floyd, un afro-american care si-a pierdut viata in urma unei arestari violente la Minneapolis. intr-un mesaj video, publicat pe Instagram, cantareata americana le-a cerut fanilor sa se mobilizeze. continuă pe Adevărul

Politistul implicat in moartea lui George Floyd la Minneapolis, arestat. Reactia lui Barack Obama

Politistul Derek Chauvin, implicat in moartea lui George Floyd, un afro-american in varsta de 46 de ani, in timpul unei arestari la Minneapolis, in nordul Statelor Unite, a fost arestat, au anuntat vineri autoritatile locale, scrie AFP.

SUA, protestele capata intensitate: Sute de persoane au demonstrat vineri seara in fata Casei Albe dupa moartea lui George Floyd

Purtand pancarte cu Stop Killing Us si Black Lives Counts, sute de persoane au protestat si vineri seara in fata Casei Albe, iar protestele par sa se intensifice in Minessota, autoritatile fiind pregatite si pentru a face fata violentelor, scrie AFP. Politistul care a provocat moartea lui George Floyd, apasandu-i gatul cu genunchiul desi victima striga ca nu poate sa respire, a fost arestat vineri. VIDEO Jurnalisti CNN, arestati in timp ce relatau in direct despre protestele din Minneapolis Tara a vazut ce se intampla - a spus reporterul, dupa eliberareObama, despre moartea barbatului de culoare aflat in custodia politiei: Asa ceva nu poate fi normal pentru America anului 2020.

VIDEO Politistul care a provocat moartea lui George Floyd a fost arestat pentru omor prin imprudenta

Politistul care a provocat moartea lui Geroge Floyd, apasandu-i gatul cu genunchiul desi victima striga ca nu poate sa respire, a fost arestat vineri, in contextul in care autoritatile s-au vazut confruntate cu proteste masive ce s-au extins in Minnesota. Acesta a fost pus sub acuzare pentru omor prin imprudenta.

VIDEO. Protest in fata Casei Albe, dupa moartea lui George Floyd

Sute de persoane au demonstrat vineri seara in fata Casei Albe pentru a-si exprima furia dupa ce Geo.

Garda Nationala, mobilizata la Minneapolis. Fratele lui George Floyd cere pedeapsa capitala pentru politistii ucigasi

Aproximativ 500 de membri ai Garzii Nationale au fost desfasurati vineri la Minneapolis, in Minnesota, pentru a restabili calmul in acest oras cuprins de violente dupa moartea lui George Floyd, un afroamerican, in timpul unei arestari in forta, relateaza AFP.

Digisport: Eu sunt urmatoarea?. Ce se intampla acum in SUA, dupa ce politistul acuzat ca l-a omorat pe George Floyd a fost arestat

Moartea lui George Floyd a dat nastere unor proteste violente in SUA, iar ultima personalitate care s-a alaturat manifestantilor este jucatoarea de tenis Cori Coco Gauff 16 ani).

Cine este George Floyd, uriasul bland mort in mana politiei americane. Cazul lui a revoltat intreaga lume

George Floyd, un american de culoare prezentat drept un om generos care si-a pierdut locul de munca din cauza pandemiei covid-19, a murit cu fata la pamant si gatul sub genunchiul unui politist alb la Minneapolis, in nordul Statelor Unite, unde a venit din Texas pentru a incepe o noua viata, relateaza AFP:.

Cine este George Floyd, uriasul bland a carui moarte a revoltat America

George Floyd, un american de culoare prezentat drept un om generos care si-a pierdut locul de munca din cauza pandemiei covid-19, a murit cu fata la pamant si gatul sub genunchiul unui politist alb la Minneapolis, in nordul Statelor Unite, unde a venit din Texas pentru a incepe o noua viata, relateaza AFP.

Rasturnare de situatie in cazul lui George Floyd. O filmare noua arata ca trei politisti s-au asezat cu genunchii pe barbatul care a murit la scurt timp

O noua inregistrare video, filmata dintr-un alt unghi, arata ca trei politisti, nu unul, stateau cu genunchii pe George Floyd, barbatul afro-american care a murit la scurt timp dupa ce a fost arestat de o echipa de patru politisti.

Decesul lui George Floyd: Mai multe manifestatii au izbucnit in mari orase din Statele Unite in ciuda arestarii unui politist LIVE VIDEO

Manifestatii au izbucnit in mai multe mari orase americane, vineri seara, dupa moartea la inceputul saptamanii a unui afro-american ca urmare a unei arestari la Minneapolis si chiar daca un politist a fost arestat pentru omor involuntar dupa mai multe zile de revolte, scrie AFP.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )