Libnet.ro
UNICEF

20:32

Bianca Andreescu, inaintea debutului la Miami: Nu mai sunt impresionata de faima nimanui. Vreau ca la fiecare meci sa ma concentrez pe jocul meu

Hotnews Hotnews,
 Bianca Andreescu, inaintea debutului la Miami: Nu mai sunt impresionata de faima nimanui. Vreau ca la fiecare meci sa ma concentrez pe jocul meu

Bianca Andreescu va debuta la Miami Open in noaptea de miercuri spre joi, impotriva Irinei Begu. Dupa triumful de la Indian Wells, jucatoarea canadiana de origine romana se arata preocupata mai mult de jocul sau si nu de adversare, precizand ca este din ce in ce mai increzatoare in meciurile contra jucatoarelor de top. Nu mai sunt impresionata de faima nimanui. Vreau ca la fiecare meci sa nu incerc sa ma concentrez pe adversara, ci pe jocul meu', a spus numarul 24 WTA. continuă pe Hotnews

Bianca Andreescu, dupa ce a triumfat la Indian Wells: Pot sa spun CUVANTUL acela cu F? Sunt campioana naibii! (VIDEO)

Bianca Andreescu, jucatoarea de origine romana din Canada, a avut, duminica, dupa ce a castigat turneul de la Indian Wells, un discurs inedit. Ea a recunoscut ca parcursul ei la competitia din desertul.

Bianca Andreescu a castigat trofeul de la Indian Wells, la doar 18 ani! Performanta romancei din Canada mai fusese reusita in istorie doar de 3 jucatoare

Bianca Andreescu 18 ani, 60 WTA), reprezentand Canada dar avand origini romanesti, a reusit duminica seara o performanta uluitoare.

Bianca Andreescu a castigat Indian Wells: cum a reactionat canadianca de origine romana

In urma cu cateva ore, Bianca Andreescu a castigat turneul de tenis Indian Wells 2019. Canadianca de origine romana are 18 de ani si ocupa pozitia 60 in top WTA. Nu a durat mult din momentul in care o tanara de origine romana a castigat un turneu important de tenis pana la comparatiile cu Simona [] .

Bianca Andreescu, stralucirea si principala arma: Are o mare incredere in propriile-i forte - Martina Navratilova

Dupa un turneu de vis la Indian Wells a trecut, printre altele, pana la castigarea trofeului de Muguruza, Svitolina si Kerber), Bianca Andreescu a fost laudata de nume mari ale tenisului mondial. De la Rod Laver si pana la Darren Cahill, toata lumea a apreciat jocul prestat de Bianca in California. Martina Navratilova a identificat ce ar putea imbunatati pe termen scurt canadianca, dar si ce o face atat de puternica pe teren - mentalul.

Deja pauza? Bianca Andreescu vorbeste de oboseala si se gandeste la vacanta

Castigatoare a turneului de la Indian Wells, unde a devenit prima beneficiara de wild card care a cucerit trofeul in istoria competitiei, Bianca Andreescu se gandeste la vacanta.

Digisport N-am niciun dubiu!. Marele pariu al Navratilovei: unde va ajunge Bianca Andreescu

Martina Navratilova a vorbit la superlativ despre Bianca Andreescu, sportiva cu origini romane care s-a impus la Indian Wells.

CTP vorbeste despre Bianca Andreescu: Impresionanta mi se pare forta mentala de calugar tibetan a acestei pustoaice

Cristian Tudor Popescu a urmarit evolutia pe care Bianca Andreescu a avut-o la Indian Wells, acolo unde a castigat trofeul dupa o finala cu Angelique Kerber.

Teoretic, Bianca Andreescu ar putea juca pentru Romania. Ce spune seful FRT, George Cosac, despre aceasta posibilitate

Presedintele Federatiei Romane de Tenis, George Cosac, a vorbit despre posibilitatea ca Bianca Andreescu sa reprezinte Romania in competitiile internationale.

Bianca Andreescu ar putea juca tenis pentru Romania. Ce spune seful FRT, George Cosac, despre aceasta posibilitate

Presedintele Federatiei Romane de Tenis, George Cosac, a vorbit despre posibilitatea ca Bianca Andreescu sa reprezinte Romania in competitiile internationale.

Digi Sport: Cum a pierdut-o Romania pe Bianca Andreescu, jucatoarea care rescrie istoria tenisului

Bianca Andreescu a rescris istoria tenisului, fiind prima jucatoare care primeste un wildcard la Indian Wells si castiga turneul. Jucatoarea din Canada ar fi putut evolua pentru Romania, ea incepand tenisul in tara noastra. Totusi, facilitatile oferite de Federatia de peste ocean nu i-au facut pe parintii Biancai sa aiba vreun dubiu: au ales fara mari emotii Canada.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )