Libnet.ro
UNICEF

23:30

Biciclist de 16 ani, spulberat de un autoturism pe un drum din Buzau

Adevărul Adevărul,
Biciclist de 16 ani, spulberat de un autoturism pe un drum din Buzau

Traficul auto este dirijat pe Drumul Judetean 100H, in Tisau, din cauza unui accident rutier in care au fost implicate un autoturism si o bicicleta. continuă pe Adevărul

O cisterna cu 24 de tone de substante inflamabile s-a rasturnat la iesirea din Buzau. Traficul e in continuare blocat- UPDATE

O cisterna incarcata cu 24 de tone de substanta puternic volatila s-a rasturnat marti dimineata la iesirea din Buzau, traficul rutier fiind oprit. Sunt scurgeri pe carosabil, fiind risc ridicat de explozie.

Scolile din Buzau, inchise, rand pe rand, dupa confirmarile COVID-19

A doua saptamana de scoala a inceput, la Buzau, cu confirmari in lant, in randul elevilor si profesorilor cu infectia SARS-CoV2. Ca urmare a diagnosticarilor, mai multe unitati de invatamant si-au suspendat cursurile, fie in toata scoala, fie doar la clasele unde au fost inregistrate cazurile de imbolnavire cu noul coronavirus.

Alegeri locale 2020. Lista candidatilor din Buzau care vor sa vina la conducere

A mai ramas mai putin de o saptamana pana la data alegerilor locale, iar situatia din orasul Buzau se prezinta astfel: listele sunt intocmite, pentru ca asa trebuie, dar lupta pentru voturi nu va fi una acerba, caci primari din mai multe comune nu au absolut niciun rival. Vorbim despre trei localitati sonore, toate conduse .

Botez din Buzau, intrerupt de politisti. Nasul era Adi Minune, dar politia a avut un soc cand a aflat al cui e copilul

Un botez cu 250 de invitati a fost intrerupt in Buzau de organele de politie, la care nasul era nimeni altul decat Adi Minune. Politistilor nu le-a venit sa creada cine e tatal copilului. Botez intrerupt de politisti. Au fost socati cand au aflat al cui e copilul Politisti din Buzau au oprit petrecerea, care .

Primaria Capitalei sustine ca este obligata sa plateasca datorii vechi de 16 ani

Primaria Capitalei precizeaza ca este obligata de Justitie sa plateasca datorii vechi de 16 ani, con.

Primaria Capitalei: Datoriile fata de familia Constanda, determinate de un proces inceput acum 16 ani

Primaria Capitalei sustine ca datoriile pe care municipalitatea le are fata de familia Constanda sunt generate de decizii vechi de 16 ani ale fostilor primari. Totodata, reprezentantii institutiei arata ca un consilier general USR are de primit, prin familia sa, 7 milioane de euro de la Constanda, fapt recunoscut public.

Primaria Capitalei: Datoriile fata de familia Constanda, determinate de un proces inceput acum 16 ani Nicusor Dan reclama mai multe infractiuni in acordul pe care Gabriela Firea l-a semnat cu familia Constanda

Primaria Capitalei sustine ca datoriile pe care municipalitatea le are fata de familia Constanda sunt generate de decizii vechi de 16 ani ale fostilor primari. Totodata, reprezentantii institutiei arata ca un consilier general USR are de primit, prin familia sa, 7 milioane de euro de la Constanda, fapt recunoscut public. A sustine ca primarul s-a obligat sa plateasca o datorie stabilita printr-o sentinta definitiva si irevocabila este o incercare jalnica de a induce in eroare opinia publica, afirma acestia.

Un tanar din Buzau confectioneaza instrumente muzicale de decor din piese auto reciclate

Are 32 de ani, a absolvit Facultatea de Chimie Alimentara, dar a ajuns sa faca mobilier industrial si obiecte de decor confectionate din piese auto reciclate. Este povestea unui buzoian care a inceput propria afacere dintr-o intamplare, iar in doi a cunoscut succesul.

Bistrita-Nasaud: O fata de 12 ani a intrat cu mopedul pe care il conducea intr-un stalp de beton; ea si pasagerul, in varsta de 16 ani, au fost raniti

O fata de 12 ani din judetul Bistrita-Nasaud a intrat, duminica seara, cu mopedul pe care il conducea, intr-un stalp de beton din localitatea Mintiu. Ea a plecat de la locul accidentului, fiind gasita acasa de politisti. Fata, dar si pasagerul de pe moped, un adolescent de 16 ani, au fost raniti, fiind transportati la spital.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )