Libnet.ro
UNICEF

12:15

Biden il acuza pe Trump ca a capitulat in fata covid-19

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Biden il acuza pe Trump ca a capitulat in fata covid-19

Donald Trump a abandonat, a capitulat in fata pandemiei, acuza Joe Biden si partenera sa de cursa Kamala Harris cu noua zile inaintea alegerilor americane, instalandu-se in bresa deschisa de catre declaratiile unui apropiat al presedintelui republican. continuă pe Ziarul Bursa

Alegeri SUA 2020. Biden il acuza pe Trump ca a capitulat in fata pandemiei

Donald Trump a abandonat, a capitulat in fata pandemiei, acuza Joe Biden si partenera sa de cursa Kamala Harris cu noua zile inaintea alegerilor americane, instalandu-se in bresa deschisa de catre declaratiile unui apropiat al presedintelui republican, relateaza AFP.

Alegeri SUA 2020. Ultima dezbatere Biden versus Trump. Candidatul democrat il acuza pe Trump ca nu a luat masuri impotriva Rusiei. Presedintele raspunde ca Iran si Rusia vor ca el sa piarda alegerile pentru ca nimeni nu a fost mai dur decat el

Ultima dezbatere dintre Joe Biden si Donald Trump, care s-a desfasurat in aceasta dimineata in Nashville, statul Tennessee, a fost una mult mai aplicata si mai decenta decat precedenta, criticata pentru jignirile pe care si le-au adus cei doi candidati. Moderatoarea Kristen Welker a avut posibilitatea sa opreasca microfonul candidatului care-si intrerupe adversarul, dar nu a avut nevoie sa apeleze la aceasta masura. Intra in articol pentru a vedea cele mai importante momente ale dezbaterii.

Biden sau Trump?

Desi au mai ramas opt zile pana la alegerile generale americane din 3 noiembrie, viitorul Americii este in ceata. Daca este o certitudine ca Joe Biden va castiga votul popular, probabil cu un scor mai mare decat cel obtinut de Hillary Clinton acum patru ani 65. 514 de voturi contra 62. 828 de voturi, adica un plus de 2. 686 de voturi), ramane inca neclara situatia votului electoral.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )