Libnet.ro
UNICEF

17:30

Bietul FLORIN BUSUIOC! S-a intamplat imediat dupa EXTERNARE! Din pacate...

B1 B1,
Bietul FLORIN BUSUIOC! S-a intamplat imediat dupa EXTERNARE! Din pacate...

Florin Busuioc a fost externat din spital! Bususe afla in recuperare dupa infarctul suferit,pe 6 noiembrie, la finalul unui spectacol de teatru jucat pe scena Filarmonicii Oltenia din Craiova. Florin. continuă pe B1

SOC la PRO TV: Bietul FLORIN BUSUIOC! S-a intamplat imediat dupa iesirea din spital! Din pacate...

Florin Busuioc a fost externat din spital si se afla in recuperare dupa infarctul suferit. Florin Busuioc va trebui sa respecte cu strictete recomandarile doctorilor si, mai mult, va fi obligat sa renunte,.

S-a terminat! ANUNTUL MEDICILOR despre Florin Busuioc: Ce se intampla cu indragitul actor(VIDEO)

Vesti bune din lumea artistica. Actorul Florin Busuioc a fost externat din spital dupa aproape o luna. Florin Busuioc nu se intoarce oricum acasa, ci cu o lista intreaga de interdictii, informeaza B1.

Florin Busuioc a fost externat. Cand revine la Pro TV?

Florin Busuioc a fost externat din spital dupa ce i-au fost montate doua stenturi la inima in urma infarctului suferit in urma cu o luna. Cand va reveni actorul la Pro TV pentru a prezenta in continuare Meteo? .

CUTREMUR la PRO TV! FLORIN BUSUIOC a renuntat! Medicii au facut anuntul TRIST! Din pacate

Florin Busuioc a primit o veste deloc placuta din partea medicilor. Actorul care se reface dupa infarctul suferit in urma cu o luna va trebui sa renunte definitiv la doua dintre cele mai mari placeri ale sale:.

Actorul Florin Busuioc a fost externat. Busu are doua stenturi la inima

Actorul Florin Busuioc a fost externat de la Institutul National de Boli Cardiovasculare C. Iliescu, unde a fost internat in urma cu cateva saptamani, dupa ce a suferit un infarct si i s-au montat doua stenturi la inima.

Noi detalii despre Florin Busuioc. Ce se intampla cu actorul

Actorul Florin Busuioc a fost externat in urma cu trei zile de catre medicii de la Institutul Prof. Dr. Iliescu din Capitala, dupa cateva saptamani de spitalizare, au precizat surse.

Actorul Florin Busuioc a fost externat

Actorul Florin Busuioc a fost externat in urma cu trei zile de catre medicii de la Institutul Prof. Dr. Iliescu din Capitala, dupa cateva saptamani de spitalizare, au precizat, pentru Mediafax, surse medicale.

Noi detalii despre starea de sanatate a lui Florin Busuioc. Ce se intampla cu actorul de cand a fost externat

Florin Busuioc a ajuns acasa, in urma cu cateva zile, iar acum au sosit si primele informatii despre starea sa de sanatate de cand s-a intors alaturi de cei dragi. Busu se simte foarte bine si nu doar fizi.

SOC la PRO TV! Florin Busuioc a disparut din SPITAL! Apel de ULTIMA ORA! Din pacate...

Noi detalii despre starea de sanatatea a lui Florin Busuoic au iesit la iveala. Celebrul prezentator s-a intors acasa si se afla in perioada de recuperare dupa operatia din data de 7 noiembrie, cand a.

ştiri din Monden

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )