Libnet.ro
UNICEF

23 Apr.

Bilant ISU dupa codul portocaliu de ploi din Capitala: Peste 200 de actiuni pentru eliminarea apei

Hotnews Hotnews,
 Bilant ISU dupa codul portocaliu de ploi din Capitala: Peste 200 de actiuni pentru eliminarea apei

Pompierii au intervenit, vineri, in urma ploii torentiale, in peste 200 de cazuri in Bucuresti si Ilfov, pentru a elimina apa acumulata in locuinte, curti si strazi, informeaza Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, citat de Mediafax. continuă pe Hotnews

Detalii dupa explozia la bancomatul din Capitala. Cu ce suma impresionanta au plecat hotii

Hotii care au aruncat in aer bancomatul de pe bulevardul bucurestean Theodor Pallady au sustras o suma impresionanta. Politia spune ca din ATM a fost luati 350 de mii de lei. De altfel, hotii au.

Codul portocaliu de ploi torentiale s-a prelungit. ISU Bucuresti-Ilfov, avertisment pentru cetateni: Oamenii sa stea in case!

Codul portocaliu de furtuna in Bucuresti s-a prelungit pana la 19:30. ISU Bucuresti-Ilfov a transmis un mesaj pentru cetateni, prin care ii anunta sa ramana pe cat posibil in casa si sa evite.

Vremea a facut prapad in Capitala. Cum arata acum strazile Bucurestiului - VIDEO

In Capitala se circula din ce in ce mai greu dupa codul portocaliu de ploi torentiale si vijelie. Strazile sunt inundate. Traficul este dat peste cap, iar masinile circula din ce in ce mai greu. La.

Mai multi membri ai unui clan din Capitala au fost ridicati de Politie, fiind acuzati de lipsire de libertate in mod ilegal, viol si favorizarea infractorului. Au luat o minora cu forta, de pe strada, si...

Sapte persoane au fost retinute miercuri seara, dupa ce, in cursul zilei, politistii din Capitala au pus in aplicare sapte mandate de perchezitie domiciliara, intr-un dosar privind savarsirea.

Lista gradinitelor din Capitala deschise pe timpul verii

Un numar de 20 de gradinite din Bucuresti vor fi deschise in timpul vacantei de vara, potrivit unei liste publicate de Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti.

Noi imagini de la bancomatul aruncat in aer din Capitala. Jefuitorii, considerati extrem de bine organizati

UPDATE Atacatorii care au aruncat in aer un bancomat in Capitala sunt profesionisti si extrem de bine organizati, arata surse din ancheta. Este cel mai eficient atac de acest gen dat pana acum in Romania, .

Noi imagini de la bancomatul aruncat in aer din Capitala. Ce se ascunde in spatele jafului

Primele imagini de la jaful de pe Bulevardul Theodor Pallady din Bucuresti au fost publicate, unde hotii au sustras suma de 350 de mii de lei. De altfel, hotii au folosit, in premiera in Romania, o substanta.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23 Apr.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )