Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bilantul infectiilor cu coronavirus pe judete. Cele mai multe cazuri noi sunt in Bucuresti, 1.162

B1 B1,
Bilantul infectiilor cu coronavirus pe judete. Cele mai multe cazuri noi sunt in Bucuresti, 1.162

Numarul total al cazurilor de Covid-19 a ajuns la 695. 153 la data de 18 ianuarie, dupa ce Grupul de Comunicare Strategica a anuntat ca 1. 509de persoane au fost diagnosticate in ultimele 24 de ore. De. continuă pe B1

Care sunt judetele care au inregistrat, luni, cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul este si astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. Judetul Constanta este pe locul II, iar Timis pe locul III. in ceea ce priveste coeficientul infectarilor cumulate la 14 zile, pe primul loc este si azi judetul Timis, unde rata de infectare este de 4,44 cazuri la mia de locuitori, urmat de judetul Ilfov, unde rata de infectare a scazut la 4,16 cazuri la mia de locuitori.

Care sunt judetele care au inregistrat, duminica, cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul este si astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. Judetul Timis este pe locul II, iar Iasi pe locul III. in ceea ce priveste coeficientul infectarilor cumulate la 14 zile, pe primul loc este si azi judetul Timis, unde rata de infectare este de 4,52 cazuri la mia de locuitori, urmat de judetul Ilfov, unde rata de infectare a scazut la 4,38 cazuri la mia de locuitori.

Care sunt judetele care au inregistrat, sambata, cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul este si astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. Judetul Timis este pe locul II, iar Cluj, pe locul III. in ce priveste coeficientul infectarilor cumulate la 14 zile, pe primul loc este judetul Ilfov, unde rata de infectare este de 4,53 cazuri la mia de locuitori, urmat de Timis, unde rata de infectare este de 4,52 cazuri la mia de locuitori.

Premiile Goya 2021 - Lungmetrajele Adu, Akelarre si Las ninas, cele mai multe nominalizari

Lungmetrajele Adu, Akelarre si Las ninas au primit cele mai multe nominalizari pentru gala de anul acesta a premiilor Goya, acordate de Academia spaniola de film.

Sub 500 de noi cazuri de COVID-19 in Capitala, in ultimele 24 de ore Topul judetelor dupa noua raportare

Sub 500 de noi cazuri de COVID-19 au fost raportate in Romania in ultimele 24 de ore. Judetele cu cele mai multe imbolnaviri noi - peste 200 - sunt Timis si Cluj.

Cozi si scandal la vaccinare la Institutul Marius Nasta din Capitala. Manager: S-au suprapus mai multe probleme

Vaccinarea romanilor inclusi in cea de a doua etapa de vaccinare impotriva COVID-19 a inceput luni, dupa ce vineri a fost deschisa platforma de programari pentru aceasta etapa, care a functionat cu numeroase sincope si erori, inclusiv luni dimineata. La acest moment, mare parte din centrele de vaccinare care functioneaza sunt cele din spitale, unul dintre acestea fiind la Institutul Marius Nasta din Capitala, unde zeci de oameni au stat la coada, luni dimineata. Managerul spitalului, Beatrice Mahler, spune ca au fost mai multe probleme care s-au suprapus, una dintre ele fiind dublarea programarilor.

Cele mai mari greseli pe care le facem atunci cand ne spalam pe dinti

Periajul zilnic al dintilor este foarte important pentru mentinerea sanatatii orale. Exista insa o serie de greseli pe care le putem face atunci cand ne spalam pe dinti. Greseli de multe ori involuntare care pe termen lung ne pot dauna. Medicul stomatolog Adrian Mina ne dezvaluie care sunt acestea.

Cinci persoane banuite ca au aruncat in aer mai multe bancomate, trimise in judecata de procurorii DIICOT

Procurorii DIICOT au trimis in judecata cinci persoane bnuite ca anul trecut au aruncat in aer mai multe bancomate, prejudiciul cauzat fiind de aproape 120. 000 de lei. Cele cinci persoane au fost trimise in judec.

Cum arata Stela Enache in tinerete. Cele mai frumoase fotografii

Stela Enache, artista care a interpretat piesa Ani de liceu din celebrul Liceenii, implineste pe 24 ianuarie 70 de ani. Pe numele real Steriana Aurelia Bogardo, ea a cantat mai multe piese care au facut.

Mihai Eminescu, cele mai frumoase scrisori de dragoste pentru Veronica Micle

Mihai Eminescu i-a atribuit iubitei lui mai multe nume de alint. Corespondenta dintre cei doi arata ca poetul o rasfata, spunandu-i Draga Cuta, Momoti draga, Nica, Doamna mea , Dulcea mea Doamna si alte astfel de dezmierdari.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )