Libnet.ro
UNICEF

07:00

Bilantul mortilor, dupa uraganul Irma, a crescut la 12

România Liberă România Liberă,
Bilantul mortilor, dupa uraganul Irma, a crescut la 12

Cel putin 12 persoane au murit, ca urmare a trecerii uraganului Irma prin Florida, potrivit ultimului bilant furnizat de serviciile de salvare ale acestui stat din sud-estul Statelor Unite. continuă pe România Liberă

Fotografia care a starnit emotii dupa uraganul Irma

Dupa ce uraganul Irma a lovit Florida si a provocat dezastru, o postare cu un politist intins langa un caine a devenit virala pe retelele de socializare. Fotografia a starnit un val de.

Cum arata o plaja din Bahamas dupa uraganul Irma - VIDEO

Doi tineri au filmat cum arata plaja din Bahamas dupa trecerea uraganului Irma, potrivitwashingtonpost. com. in imagini se vede cum apa se retrasese foarte mult, iar explicatia a venit de la.

Dupa ce a maturat statul Florida, uraganul Irma ameninta statul Georgia

Dupa ce a maturat statul Florida, unde a ucis cinci oameni, uraganul Irma a fost coborat la stadiul de furtuna tropicala. Luni, a ajuns si in Carolina de Sud unde a provocat inundatii, iar acum.

Dupa ce a provocat numeroase distrugeri in centrul Cubei, uraganul Irma se indreapta spre Florida. 6,3 milioane de oameni au primit ordin de evacuare

Dupa ce a provocat numeroase distrugeri in centrul si estul Cubei, uraganul Irma, cu rafalele sale de vant de peste 200 km/h, a inceput sambata seara sa se indrepte spre Florida,.

Uraganul Irma loveste Florida. 6,3 milioane de oameni au primit ordin de evacuare. Imaginile momentului - VIDEO

Dupa ce a provocat numeroase distrugeri in centrul si estul Cubei, uraganul Irma, cu rafalele sale de vant de peste 200 km/h, a inceput sambata seara sa se indrepte spre Florida,.

MAE, o noua atentionare de calatorie. Ce se intampla cu uraganul IRMA

Ministerul Afacerilor Externe a informat marti ca uraganul Irma, care a ajuns in zona statului american Georgia, a scazut ca intensitate pana la nivelul unei furtuni tropicale, cu intensificari de.

Uraganul Irma tocmai a lovit Miami. Imaginile momentului - VIDEO

00 - Forta vanturilor si ploile intense provocate de uraganul Irma au inceput sa faca ravagii la Miami unde numeroase strazi au fost inundate si au cazut mai multi copaci, relateaza.

Imagini socante surprinse de NASA! Daunele imense provocate de uraganul Irma - FOTO

NASA a publicat mai mute fotografii in care au fost surprinse insulele devastate de uraganul Irma, potrivit ladbible. com. Au fost surprinse insule precum Barbuda, Anguilla, Cuba si Insulele.

Paradisul DISTRUS! Insula miliardarului Richard Branson, devastata de uraganul Irma (VIDEO, FOTO)

Sir Richard Branson a declarat ca insula sa privata din Caraibe, a fost 'complet si profund devastata de uraganul Irma. Miliardarul a prezentat pe Instagram dezastrul lasat in urma de uragan.

Alti trei cetateni romani au fost evacuati din insula Saint Martin, afectata de uraganul Irma

Alti trei cetateni romani au fost evacuati, in seara zilei de 11 septembrie, din insula Saint Martin, afectata de uraganul Irma, catre Santo Domingo, Republica Dominicana, numarul cetatenilor romani evacuati din zonele afectate de calamitati ajungand la sapte, a anuntat astazi Ministerul Afacerilor Externe MAE), intr-un comunicat de presa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )